[]

Çok acilen: ekşi şeyler'den entry sildirtme

Tek bir entrymin ekşi şeyler'den silinmesini istiyorum. Mümkün müdür? Kimliğimi tam olarak ortaya çıkartacak bir yaygınlık kazandı, bunu pek istemiyorum entryi yazarken düşünememişim. Bir akrabam yazımı paylaşınca fark ettim.




 
Kime mesaj atayım işte. Poffff. Çok kişisel bir entry girmişim hiç hatırlamıyordum bunu.


  • roket adam  (12.10.17 14:08:44) 
İletişim'den mesaj at, Ekşi Şeyler'e de buradan bakıyorlar.

eksisozluk.com
  • angelus  (12.10.17 14:13:43) 
hic bunla ugrasmadan telefon acabilirsin.

derdini güzelce anlatirsan silerler. ben tr de en az 20 yerden icerik sildirdim telefonla. zorluk cikarani hukuk bilgin dahilinde bilgilendir, sen zamaninda riza vermis dahi olsan, icerigin odak noktasi senin yazin oldugu icin, karsilikli degil tek tarafli cikar olmasindan dolayi ve bu sitenin ticari olmasindan dolayi sildirebilirsin.
  • kurnaz  (12.10.17 14:31:35) 
heh ekşi sözlük’ten ulaştılar. teşekkür ediyorum


  • roket adam  (12.10.17 14:35:46) 
ekşi sözlük kullanıcı sözleşmesi:

oluşturduğunuz içerikler ekşi sözlük’te yayında olduğu müddetçe ekşi teknoloji bu içerikleri başta ekşi şeyler'de olmak üzere, uygun gördüğü bütün ortamlarda kendi kullanımında olan markalar altında ve/veya diğer internet sitelerinde ticari amaçla kullanma hakkına sahip olacaktır. bunu engellemek için kullanılmasını istemediğiniz içeriği silmeniz veya hesabınızı kapamanız yeterlidir ancak bu eylemler sadece ileriye dönük olup, size daha önce yapılmış çalışmalardan entrylerinizin çıkarılması, telif ücreti talep etme ve benzeri bir hak vermeyecektir. daha önce yapılmış çalışmaların yeniden basımı veya yayını da bu nedenle her zaman mümkündür.
  • pilav  (12.10.17 15:34:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.