[]

İzmir-Ayvalık arası ulaşım

Selam duyuru,

20 Ekim akşamı yaklaşık 4 bavul ile İzmir Havalimanı'ndan Ayvalık'a ulaşmamız lazım (2kişi). Otogar üzerinden otobüs seçeneği aklımda, ama, acaba bu tarz bir taşıma yapan tanıdığı (havalimanından alıp Ayvalık merkeze bırakabilecek) olan var mı? Bildiğiniz birileri varsa yeşillendirirseniz minnettar olurum.


 
Ayvalık’la görüşüp taksicilerden fiyat alabilirsiniz. Ayvalık Adnan Menderes arası yazın taksi yapıyorlar, kışın işler düşük belki uygun bir fiyat çekebilirler.


  • drystedb efficacious  (12.10.17 03:42:38) 
armut.com'u deneyin bence.


  • for the record  (12.10.17 09:13:59) 
leydi turizm diye aratın birincisi.
ikincisi havalimanından bornova servisine binin, sonrasında pamukkale araçları ile ulaşın.

leydi turizm ile görüşürken aytur vip ve bantur vip için de bilgi sorun. yardımcı oluyorlar.

taksi anasının nikahını ister, 200 km yol.
  • minyatur dev  (12.10.17 15:06:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.