[]

secrexv2

kimdir bu arkadaş? hangi duyuruyu açsam altında gereksiz bir yorumu var.

secrexv2 sen cevap yazma buraya


 
Birinin bilmem kacinci hesabi da cözemedim tam.Tahmin ettigim biri var ama.Duyurunun ahlak bekciligine soyunan,komik oldugunu filan sanan bir zat.


  • basubadelmevt  (11.10.17 16:32:39) 
secrex adında silinmiş bir üyelik var. muhtemelen eski hesap silinince v2 diye ikinciyi almış.

çok da şey yapmayın. görmezden gelin. bir süre sonra azalarak bitecektir.
  • eeb  (11.10.17 16:35:14) 
bana nedense kadın olmakla ilgili problemleri olan bi kadın gibi geliyodu ama erkek olduğunu iddia ediyor. yine de şüphelerim var. erkeksi lezbiyen de olabilir.


  • elorelia  (11.10.17 16:36:06) 
Ben de ayni sorundan sikayetciyim, gecen de hatta bir duyurunun altina yazdim. Bu basligi da ben acacaktim.

Insan Kaynaklari'na sorum var denmis bu arkadas cevaplamis, muhendisler baksin denmis bu arkadas cevaplamis ama cevabinda bilgi icerigi olan tek bir ifade yok! Hepsi bos cumle. Ingilizce sorularina da yanit veriyor ama yanitlari dogru da degil!
  • Traveller  (11.10.17 16:45:36) 
tek bildiğim biraz muhafazakar bir wannabe-troll.


  • AlsterWasser  (11.10.17 16:57:24) 
ben de cevaplarından hoşlanmıyorum açıkçası çok muhafazakar geliyor.

ama geçen gün bir yorum yazmıştı; "insanları çok umursamadan içimden geçenleri söylüyorum, o yüzden hayatta çok yalnız kalıyorum ve dışlanıyorum. ama hiç umurumda değil" tadında bir şeylerdi. tabi gerçekten garip ve abartılı yorumları var ama içinden öyle geliyor ve öyle hoşuna gidiyorsa onu da öyle kabul etmek lazım. cevaplarını beğenmiyorsak okumayız. bir kişi hakkında kötü bir şey yaptığına dair bir kanıt yokken sırf hoşumuza gitmeyen şeyler yazıyor diye böyle duyurular açmayalım bence. herkes kendi fikirini yazıyor buraya sonuçta.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (11.10.17 17:02:30) 
Gereksiz bi tip. Boşver


  • mutlusismankedi2015  (11.10.17 17:02:36) 
"begenmiyorsak okumayiz" denip gecilebilecek biri degil bence. agir kadin dusmani, igrenc seyler yaziyor.


  • der meister  (11.10.17 17:04:58) 
Mental problemleri olan, önüne gelene saldıran, ciddi anlamda kadın düşmanı bir kimse a.k.a troll. Tez zamanda yok olması dileğiyle...

söylediği şeylerin altını doldurmuyor kesinlikle. sadece konuşmuş olmak için konuşuyor. içi boş düşmanlık sergiliyor. yani, düşmanlığının altında bir fikir yok ki fikrini belirtme hakkını savunasın.
  • rahip janick  (11.10.17 17:20:38) 
ben denk geldiğim çirkin cevaplarını moderasyona şikayet ediyorum. siz de yapabilirsiniz.


  • who cares wins  (11.10.17 17:23:37) 
Ama sorulari soruya yanit degil ama yine de duruyor. Bir ornegi de yukaridaki duyuruda:

eksiduyu.ru
  • Traveller  (11.10.17 18:20:58) 
Aşırı gereksiz vasat türk sagcisi.


  • doxanikee  (11.10.17 18:23:12) 
ben de kadın düşmanı oldugunu düşünüyorum gördüğüm cevaplarından. kadınlardan umdugunu bulamayıp onlara diş bileyen tayfadan. yani ağır ekşici diyebiliriz kendisine. yazmıyorsa da ruhuna işlemiş bu durum..


  • river song  (11.10.17 18:36:13) 
trolü beslememek lazım gerçi ama duyuru'da da böyle tipleri banlayacak bir sistem lazım


  • burya  (11.10.17 19:25:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.