[]

Amsterdam'da hostelde laptop bırakma

Merhabalar, bu ay sonunda bir etkinliğe davetiyem var. Ve gideceğim. Konaklama olarak da geçen sene Interrail yaparken kaldığım hosteli seçtim.

Ancak etkinlikte bilgisayarımın yanımda olması gerekiyor. Peki bilgisayarımı nasıl saklayacağım ben? 30 ekim - 2 kasım günleri arasında Amsterdam'da olacağım. Etkinlik ise 31 ekim günü. Dediğim gibi bilgisayarımı nasıl / hangi koşullarda saklayacağım? Yanımda dolaştırmak istemiyorum, 31 ekim akşamı cadılar bayramı ve diğer günlerde de gezer tozarım. Hostel ClinkNOORD.


 
Odanın içinde kasa var ise kasaya kitleyebilirsin. Tabii boyutunun yeterli olması lazım.


  • himmet dayi  (11.10.17 13:59:05) 
kasa +1
yoksa odada falan kesin çalınır
oda da yoksa otelin belki kiralık kasası olabilir.
Emanet kasası
  • basond  (11.10.17 14:05:08 ~ 14:05:39) 
Odanın içinde kasa değil de dolaplar var, sanırım ya kendi kilitleri var ya da asma kilit takmalı. Ama her türlü patlatmaya müsait yani


  • skid row  (11.10.17 14:06:25) 
o mantıkla yaklaşırsan odadaki kasaların zaten otel tarafından açılabilen anahtarları da oluyor. Sen şifreyi değiştirip gittiğinde sıfırlıyorlar yani. Dünynın en güvenli kasası da olsa patlatmak isteyen adam patlatır.


  • himmet dayi  (11.10.17 14:16:33) 
@himmet dayi tabi oyle bir ihtimalde var fakat ozel oda gibi degil maalesef, odaya giris cikis yapan insanlar var tabi kartla giriliyor ama insanin aklinda da kusku kaliyor. tren istasyonunda falan parali kasa gibi bir sey mevcut mudur?


  • skid row  (11.10.17 14:19:19) 
Yani kesin çalınır da denemez tabii, insana göre farkedern. Ben canon fotoğraf makinamı sırt çantamın içinde bırakarak çıkıp gezmiştim amsterdamda. bi şey olmadı ama buna güvenerek de bırakılmaz tabii.


  • akatreil  (11.10.17 14:21:00) 
@akatreil aslında sırt çantamda vs. taşımak benim için sorun değil fakat daha rahat dolaşmak istiyorum. Bar veya coffeeshop tarzı mekanlardan sonra bir de onun derdiyle dolaşmayayım.


  • skid row  (11.10.17 14:22:52) 
Araba kiralayin. Arabanin bagajina kilitleyin. Arabayi da otoparka birakin.


  • Traveller  (11.10.17 14:30:32) 
Çoğu hostel'de kilitlenebilir bir dolap oluyor zaten ama yine de siz yanınızda minik bir asma kilit götürün. Hostellerde herkesin yanında laptopları elektronik aletleri olur, ilk siz olmayacaksınız merak etmeyin. Mutlaka kilitli bir dolap bulursunuz.

En kötü ihtimal tren istasyonunda elektronik kasalar oluyor oraya bırakabilirsiniz. Endişe edeceğiniz bir durum yok bence, zaten daha önce kalmışsınız hosteli ve dolap sistemini biliyorsunuzdur.
  • nickfury  (11.10.17 14:43:28) 
@Traveller maalesef ehliyetime el konulduğu için araba kiralama şansım yok.

@nickfury tren istasyonlarındaki elektronik kasaları denemeyi düşünüyorum. artık en kötü kaderime razı gelip hostelde dolabın içinde bırakıcam.
  • skid row  (11.10.17 14:58:18) 
www.amsterdam.info tarzı kiralık kasalarla çözülebilir. hostele bırakmayın.


  • stanley weber  (11.10.17 16:04:52) 
Hostelde birakirsan kesin calinir degil, buyuk ihtimalle hicbir sey olmaz ama tabii ki kendinizi garantiye alin. Hostel'de kilitli kasa vardir, siteden bakin. Oda resimlerinde de buyuk ihtimalle kasanin boyutunu gorursunuz laptop sigar mi sigmaz mi. Bazisinda kilit olmaz kendi asma kilidini kullanirsin, o yuzden yaninda asma kilit gotur.

2. bir secenek bavulun icine koyup bavulu da hostelin luggage room'una birakmak. Kilitli bir oda oluyor bavul icin bazilarinda.
  • stavro  (11.10.17 17:12:20 ~ 17:19:18) 
Hostelde genelde birşey calinmiyor ama en kötü resepsiyona birakirsin.


  • zaxurani  (11.10.17 19:23:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.