[]

isviçre çakısı uzmanları sorum size

uzun süre kamp yapacak arkadaşlara hediye olarak isviçre çakısı alalım dedik. bu aşağıdaki sizce nasıl iş görür mü?

www.hemen.com.tr

bi de bu neden bu kadar pahalı. üsttekine göre o kadar fazla çeşitte yok
www.hemen.com.tr

 
ikincisinde büyük ihtimal bildigim bir durum yapiyorlar, bu pek bilinmez, ek olarak aciklamam dogru olmaz pek. düsük ihtimal kullandiklari lojistik sistemindeki angebot veren sistemin yapay zekasi pek iyi degil, bu amazonda bile olabilen bir sikinti.

victorinox o kadar pahali degil. amazon.de de ikincisi 25€.
  • kurnaz  (11.10.17 14:12:05) 
camper kafi. makasi pensesi kucuk zaten islevsel degil, boyutu ekstra arttiriyor sikinti oluyor. butceniz yuksekse letherman da bakabilirsiniz.


  • icim urperiyor  (11.10.17 17:21:22) 
fiyatlarda bi hata var. normalde giriş modelleri 120 lira civarı 500-600e kadar gidiyor.
yüz bin fonksiyonu olanlardan almaya hiç gerek yok boşuna ağırlık.

ama bu ufak çakılar kapta falan pek işe yaramıyor. ben olsam bunlar yerine bir büyük boy ve kilitli bıçak olanlarından alırım kamp için.

www.hemen.com.tr
  • orpheus  (11.10.17 20:18:34 ~ 20:20:20) 
güzel viraldi. iyi yedirmişsin.


  • shrocco  (11.10.17 20:53:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.