[]

Stranger things izleyip spoiler vermek isteyen?

Hadi biri bana özet geçsin, ilk sezonda ne oldu? Kısa bir özet olsa da olur.




 
Karakterleri biliyor musun ona göre tanıtacağım veya tanıtmayacağım


  • helena  (11.10.17 00:54:14) 
İlk 3 bölümü izledim.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (11.10.17 00:57:04) 
beyaz saçlı kötü adam, eleven'ı yakalama girişimlerini sürdürüyor. bu uğurda acımasız bir kadın eleven'ı alıp yemek veren tombul restoran sahibini kafasından vuruyor. sonra eleven bizim elemanlarla arkadaş oluyor. onları bully tiplerden koruyor, yakınlaşıyorlar. bisikletler, telsizler E.T havasında devam eden bölümler falan 80'ler işte. efsane aksiyon oluyor yalnız arabayla kovalamaca sahnesinde. sonra tabi kayıp sarışın çocuk var. karanlık paralel ters dünyaya gözlüklü kısa saçlı iri yarı kız da düşüyor. gizemli tesisteki bir binanın eksi katlarında karanlık dünyaya geçiş gibi bir şey var. karantina giysili adamlar araştırma falan yapıyorlar. sezon finalinde karanlık güç ve telepatik güçlerini geliştirmesi için beyaz saçlı adam tarafından zorlanan eleven çarpışıyor ve yok oluyorlar. final herkesin huzura kavuştuğunu sandığımız sessiz sakin güzel müziklerle geçerken hem eleven'ın hem de karanlık gücün kasabada bulunduklarını gösteren ürkütücü detaylara tanık oluyoruz ve sezon bitiyor.

yalnız şimdi hatırlamadığım bir sürü detay olduğunu farkettim. biraz gözden geçirmem lazım sanırım 2. sezon başlamadan.
  • kisa bisey olsun istemistim  (11.10.17 02:33:16 ~ 02:43:42) 
Sağolun :)


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (11.10.17 09:51:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.