[]

İstifliyor musunuz ?

Az önce parfüm sorusu sorulunca aklıma takıldı, en son 12 adet almıştım onda da arkadaşım ''lan torbaya sığmayacak kıracaksın yeter'' demişti ölücü mantığıyla paramın verdiği imkanlar ölçüsünde istifleyen birisiyim sanırım ben. Hatta donanımhaber ölücüleri başlığında küfür edilen adamları onaylayan bir yazım da mevcut. Keza hala bunun en doğal hak olduğunu düşünüyorum.

Ben kullandığım ve sevdiğim ürünleri aşırı istifliyorum, ve tükenmelerine tahammül edemiyorum. Keza birşeyin eskiyim atılacak duruma gelmesi sanırım benim alışık olduğum birşey de değil. Aklım almıyor yani. Misal; elektronik bir eşya alıyorsunuz ve bir süre o ıskartaya çıkıyor, bu bana çok ağır geliyor bu yüzden satıp para ekleyip daha optimumunu alma taraftarı oluyorum sürekli.

bu bana özel bi' manyaklık mı, yoksa sizlerde istifliyor musunuz ?.

 
ben düzenli aralıklarla temizlik yapıyorum tam aksine. bu baharda tüm kışlıklarımı dehleyeceğim mesela. iyi oluyor.


  • alperz  (10.10.17 20:30:05) 
Satip yenisini almak istiflemek olmuyor ki?


  • chavezding  (10.10.17 20:35:50) 
Çok pis istifliyorum. Ben de kurtulmaya çalışıyorum yavaş yavaş elimdekileri dağıtıyorum.


  • curukturpkokusu  (10.10.17 21:21:02) 
Ölücüleri onaylamıyorum ama kalem ve ruj istiflemişim. Onun dışında talın yaşamaya çalışıyorum ama istiflemesem de zorlanıyorum.


  • aychovsky  (10.10.17 21:24:08) 
istifleme değil de stoklama yaparım, her zamamn aldığım/alacağım bir ürünü donanım haber ölücüsü gibi ucuza bulunca bayağı fazladan alırım, istifçilğin aksine kullanmadığım /kullanmayacağım eşyaları atarım ya da bağışlarım.
Less is more :)

  • gezegen olan pluton  (10.10.17 21:42:14) 
Hayır istiflemekten nefret ederim. Hatta şöyle olur bende bir şey çok işime yarayacaksa sahiplenirim. Azcık pişmanlik duyduğum bir esyayi hemen baskasina veririm. Ama bu aralar corap ve sicak tutacak giysiler istiflesem iyi ederim diye de dusunuyorum.


  • for day to break  (10.10.17 21:50:12 ~ 21:52:35) 
yemin ediyorum eksi butonunu aradım sorunu okurken :)

normalde saygı duyulması bir şey ama ben duyamıyorum arkadaş dh ölücüleri ve benzerlerine :) üzgünüm.
  • Fusha  (10.10.17 22:00:04) 
Hiç istiflemiyorum. Hatta akbile bile 10₺ atıyorum halbuki 50₺ at bitene kadar kullan dimi :)

Öğrencilik hayatının verdiği sonsuz fakirlikten olabilir :)

Biraz istiflemek zengin işi bence bir parfümün en az 70₺ olduğunu düşünürsek o da en iyi ihtimal yani 12 adet parfüm alsam aylarca aç kalırım şahsen.
  • powerpufgirl  (10.10.17 22:54:04) 
Hayır. Size özel bir manyaklık değil, epey yaygın bir durum. Eşyayla kurduğunuz bağa bilinçaltında gerçek olmayan anlamlar yüklüyorsunuz gibi görünüyor. Memnun olduğunuz bir ürünün sadece evde tükenmesi bile kaybetme korkusunu tetikleyebiliyor.


  • otonomo  (10.10.17 23:01:03 ~ 23:01:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.