[]

Tezsiz yüksek lisans programları veren üni'ler hk. (Askerden yırtma mevzusu

Arkadaşlar selam, böyle para verip 3 yarıyıllık yani 1 buçuk senelik naylon yüksek yapmak için üniversiteler var ya,

Nişantaşı ve Ahmet Yesevi gibi başka üniversiteler var mı? Siz yaptıysanız hangi üniversiteden kaç paraya yaptınız? Her türlü tavsiyeye açığım.


 
ahmet yesevi.
universitenin misyonu bu :D

  • baldur2  (10.10.17 14:05:33) 
her üniversitede tezsiz yüksek lisans vardır.


  • blue eyes white dragon  (10.10.17 14:06:07) 
evet ama devletler sınırlı kontenjanları ortalama üzerinden dolduruyolarmış. ben itü mühendislik mezunuyum, ortalamam 2,60 falan. 3'ün altına kalmıyormuş genelde. o yüzden mecbur özellere bakıyorum, alese de girmedim girecek vaktim de yok, ocak sonu yurtdışına yerleşiyorum. gitmeden bir şey ayarlamam lazım şubatta tecilim bitiyor.


  • matchgrip  (10.10.17 14:07:52) 
hangi vizeyle yurtdisina yerlesiyorsun?


  • baldur2  (10.10.17 14:09:20) 
İlk etapta 6 aylık bir dil kursuyla Berlin'e gidiyorum. D tipi ulusal vize alacağım, bir nevi öğrenci vizesi.


  • matchgrip  (10.10.17 14:12:02) 
anladim kesin yaptir o zaman


  • baldur2  (10.10.17 14:12:56) 
trakya üniversitesine dediğin ortalamanın katbekat altına çatır çatır kayıt yaptırdım. üstelik 1900 ta le.


  • zoque  (10.10.17 15:46:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.