[]

Camper efsanesi

Selam

Bu camper kullananlar diyor ya “5 yıldır giyiyorum en ufak sorun yok” filan.
Bu dedikleri doğru mu gerçekten?
Eğer doğruysa “şu model için geçerli ama diğer modelleri yaramaz” gibi bir durum var mı?
Ona göre paraya kıyıp alacam.

 
Al, doğru.
Ben tipsiz topuklularını da alıyodum bi ara rahat olsun diye.. her topuklusundan memnun değilim ama o standart pelotaslar falan kadın erkek hepsinde çok rahat, botları, yağmur çizmeleri de.

  • jimjim  (10.10.17 10:04:48) 
verilen parayla yapılan bakım arasında doğru orantı var gibi bence biraz. 600 lira verip ayakkabı alıyorsan o ayakkabıyı dikkatli kullanırsın; dikkatli kullanırsan her ayakkabıyı 5 yıl giyersin canavar değilsen.

edit: he ama şu var, genelde smart casual giyiniyorsan ve koyu tonları tercih ediyorsan birçok kıyafetin altına giyebilirsin, güzel de durur.
  • vedatchilipeppers  (10.10.17 10:18:22 ~ 10:19:48) 
kesinlikle doğru, geçen aylarda belki 5-6 senedir giydiğim bir tanesini attım, o da yanında o kadar süre sonra yırtık oluşmuştu ve tabanı erimişti. parasını kesinlikle hak eden bir ürün.

hatta attığım hafta gidip yeniden aldım, kampanya var, 2 alana 3. bedava mı ne dediler, 3 tane alıp çıktım :/
  • notinhere  (10.10.17 10:27:19) 
benim deneyimim pek öyle olmadı. 6 ayda patladı.


  • chavezding  (10.10.17 11:01:04) 
Doğru ama @vedat’ın dediği de doğru.


  • manuel mandalina  (10.10.17 11:11:52) 
ben dördüncü yılında iken tabanı parçalandı, kenarda durayım. zaten internetten baktığım kadarıyla da taban dağılması sorunu yaygın.

öyle aşırı dayanıklı falan değil. bir columbia, bir scarpa falan değil. ama güzel ayakkabı.
  • babilbaligi  (10.10.17 11:33:23) 
6,5 yıldır bir tanesini giyiyorum, hala iyi formda
yaklaşık 7 ay önce bir tane daha aldım o da gayet iyi

@vedatchilipeppers'a katılıyorum
hangi ayakkabıyı günlerce üst üste giyerseniz dağılır
en az bir gün boşluk verecek şekilde giymelisiniz
boyasını, cilasını düzenli yapmalısınız
sürekli biçimde havalandırmalısınız
  • superb  (10.10.17 12:24:30) 
1 tane aldığım ürünü sık sık giymemene rağmen formu bozuldu ve giyemiyorum. Ama şu sabit herkesin giydiği diye anlatayım kaba olan modeli yıllarca giydim. Modelle alakalı bence kullanım süresi.


  • kullanıcı adını aktif edemeyen insan  (10.10.17 15:02:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.