[]

kuzen için laptop

kuzenim yeni inşaat mühendisliği kazandı. annesinin de üzerimde emeği büyük sağolsun. ben de jest olarak laptop ihtiyacını karşılamak istiyorum. ailesinin durumu pek iyi değil, kendileri alırlarsa çok zorlanacaklar.


genel olarak amacımız tabi ki autocad ve türevi işlemleri yapabilmesi ama kuzeni tanıdığımdan lol'dür counter strike'dır oynayacağını biliyorum. az buçuk oyun da oynatsın yani kısacası bilgisayar istiyorum.

yaptığım ufak çaplı araştırma karşılaştırma vs ile şöyle bir model buldum.

www.epey.com



siz ne dersiniz? amd işlemcili laptop hiç kullanmadım. performans testlerinden görebildiğim kadarıyla muadili fiyatlardaki intel işlemcilere göre daha iyi performansı var gibi.

fiyat aralığımız aşağı yukarı bu kadar. 2000 liranın üzerine çıkmam beni de zorlar. bu fiyat civarlarında siz de bir şeyler önerebilirsiniz.

yardımcı olanlara çok teşekkürler şimdiden.

 
Acerden uzak dur derim. Asus falan bak..


  • tociess  (09.10.17 21:38:44) 
bir bilgisayar ancak en yavaş parçası kadar hızlıdır. ssd'li olmaz ise de kesin olarak ciddi bir yavaşlama olacaktır.
bununla birlikte, ailesi ile aynı şehirde okumaya devam edecek ise, laptop yerine bir desktop almanızı öneririm. Dediğin işlemlerin tamamını daha iyi yapacaktır.

  • cursor  (09.10.17 21:44:25) 
ayrı şehirde yaşıyor ve yurtta kalıyor. laptop olması gerekiyor yani.


  • syozkn  (09.10.17 22:07:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.