[]

ışid türk askeri

başlığı görünce mal gibi gidip videoyu izledim. inanmamıştım çünkü. gerçekten gözlerim doldu. o ananın babanın halini düşünemiyorum. askerlerin halini düşünemiyorum. olan da garibana oluyor. zenginin sikinde bile değil askerlik. fakir de böyle en adi şekilde öldürülüyor. ölümü bile insana yaraşır değil. gerçekten taş oturdu içime. düşünmek bile istemiyorum ama bir yakınımın başına böyle bir şey gelse dünyayı yakarım.hiçbir siyasetçi o koltuklarında rahat rahat oturamaz. daha kaybedecek neyi var ki insanın? daha kötü ne gelir başına? sonunda ben de ölürüm ama sorumlu 100 kişiyi de götürürüm. bilmiyorum bunu niye yazdım da o kadar bomba patlıyor. maalesef alıştık bazı şeylere ama bu olay acayip sarstı beni. masum 2 insan hiçbir şeyden haberi yok.




 
Bazı insan neden "halkımız uyutuluyor" diye ter ter tepiniyor şimdi anlıyoruz sanırım. Sade bize değil bütün dünyadaki halklara uygulanan bir stratejinin meyveleri bunlar. Kendine sahip çıkan çıktı, aklı başımda olan adam millî haysiyetini korudu, hem kendi geleceğini hem halk adı altında sevdiklerinin geleceğini önemli bir süre için olumlu etkiledi. Bizim gibi kafası kötülüğe basmayan, saf ve akılsız insanlar da böyle onun bunun projelerine alet, deneylerine denek, işlerine ucuz insan gücü, savaşlarına maşa ve piyon olduk. Neden bu kadar yırtındılar Banu Avarlar Yılmaz Özdiller şimdi anlıyor muyuz bilemiyorum... halbuki hedeflenen bu anlattıklarından çok ama çok daha fazlası ve insanca da değil.


  • yaren  (09.10.17 20:43:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.