[]

ev kiralamaktansa dukkan kiralayip hem oturmak hem is yapmak

cok mu sacma? evin yakininda bi dukkan var. isimi gorur. one bikac masa koyayim bi de cay tezgahi. arkayi da ev olarak kullanirim? cok sacma mi? ev sahipleri kabul eder mi?




 
ev sahipleri derken ? ev mi burası dükkan mı ? ayrıca çay satarak para kazanmak boş adamların işidir, biraz hayal gücünü kullanmalısın.

sahip olmadığın hizmetleri satarak başla.
  • purple rain  (09.10.17 10:29:39) 
çok gürültü olur giriş kat, pek güvenlikli olmaz.


  • dedimmidemedimmi  (09.10.17 10:30:09) 
tapuda mesken mi yoksa dükkan mı olarak kayıtlı olmasına göre, apartman sakinlerinin onayının alınması, sadece bazı meslek gruplarında bunun kanuni olması gibi gibi detaylar var bildiğim kadarıyla. aynı şey tam tersi durum içinde geçerli. mesken olarak kayıtlı yerde home ofis ticari faaliyetin kanunen tanımları ve sınırlamaları var.


  • Phoebe  (09.10.17 10:58:42) 
Evi dukkan yapsan sikinti da dukkand yatmana kimse karismaz, kime ne yani. Bi arkadasim ailesiyle oturuyodu, karsi apartmanda bos bi dukkan vardi kiralamjsti, gun ici rahat kitap okuma, arkadaslarini davet etme, sanatsal islerini yapma filan icin. Hava sicak oldugunda gece yattigi da oluyordu, (isinmasi problem olabiliyordu sanirim) yani.
He ama isinma deyincw su geldi aklima, bizim apartmanda dukkanlar bizden dusuk aidat oduyor, gerci o metrekareden kaynakli oluyor olabilir. Neyse sorun olmaz gibjme geliyor asfhj

  • red g  (09.10.17 13:20:16) 
Ben de bir ara ev ararken, bostanci civarinda (ara sokaklar)dukkan kiralarinin, ev kiralarindan ucuz oldugunu fark ettim. Bir dukkan buldum, fiyati uygun. Wc/dus da var. On cephesi tamamen cam oldugu icin olmadi.

Bence iyi fikir. Cay kahve de cok kotu değil. Ev olarak da kullanacaginiz düşünülürse, kârlı da oluyor zaten. Ki cay kahve de şart degil.
  • runagain  (09.10.17 17:13:55) 
kadıköy'de çok var öyle. hem atölye olarak kullanıyor hem ev. cafesinde yatan çok adam da biliyorum.


  • jangbogo  (09.10.17 17:23:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.