[]

Bir oyun vardı eskiden

Bu oyun benim hayatımı alt üst etti çok severdim ama bir internet cafede tanıştığım için irdeleyemedim.Böyle ana karakteri yönetmek aynı gta tarzı hafif üstten bakış kendini geriden görme,ikinci olarak elinde genelde taramalı silah olan bir arkadaşımız var,ayriyetten sağ tuşa basınca belli olmayan bir uzvundan disk fırlatıyor bu diskte kah adamlara kah duvarlara yapışıp onları patlatıyordu,oyun sanki bir dağ veya karlı bir mekanda geçiyor,bazı evlere girip çeşitli silahlar alabiliyor,hp'nizi tazeleyebiliyordunuz,karşınızdaki düşmanlar insan değil gibiydi lord of the rings orclarını hatırlatıyorlardı bana.Evet bu oyunun adını hatırlarsanız öyle minnettar olurum ki.




 
anlattığın oyunu Quake 3'e benzettim.


  • krizalider  (31.01.10 04:42:46) 
quake 3 değil.


  • Rodin  (31.01.10 04:55:39) 
"unreal tournament mi?" deyip kenara çekiliyorum, kontenjan doldu :)


  • krizalider  (31.01.10 05:24:27) 
disk olayi avp2 (predator modunda) ve unreal tournament'i hatirlatti bana ama emin de olamadim. ki anlattigin mekanlarin pek alakasi da yok bu oyunlarla.


  • astaroth  (31.01.10 05:26:36) 
armed and dangerous sanırım bahsettiğiniz oyun. çok eğlenceli bir oynanışı vardı cidden. hey gidi günler :). 3rd person oyun pek yok zaten bahsettiğin gibi.

www.youtube.com
  • darkprophecy  (31.01.10 12:50:44) 
unreal tournament diyorum bende.


  • xenophobe  (31.01.10 13:20:47) 
the house of the dead olabilirmi.tamam kabul ediyorum uzaktan yakından alakası yok.


  • quasimodo  (31.01.10 19:39:44) 
dark prophecy ben senin kurbanın olayım:D


  • Rodin  (01.02.10 03:27:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.