[]

The Ordinary ürünlerini kullananlar

Selam

Eczacı bir arkadaşımın tavsiyesiyle the ordinary ürünlerini alıp kendi nemlendiricimi ve serumumu yapmak istiyorum. 2 şey sipariş edecekken inceleyince hepsini almak istedim. 30$ sınırına uyduktan sonra gelmesi problem olur mu? Sipariş edip yorumlayan baya hesap-blog gördüm ama bilemedim. Kullanan varsa da yorum yazarsanız çok sevinirim.


 
Normalde kozmetik olduğu için gümrüğe takılır ama beautybay gift şeklinde gönderim yapıyor denmiş sözlükte.1 ayda fln geliyormuş.
Ben de yurtdışından gelecek bir arkadaşıma sipariş verdim, gelince kullanmaya başlayacağım.

Gothamista'nın detaylı incelemeleri var.
www.youtube.com

edit:sınır 30 euro bu arada.shipping dahil değil bu sınıra.
  • demoniclewinsky  (08.10.17 19:24:59 ~ 19:30:13) 
@maleficent HA ve rosehip seed oil siparişi vermek için açmıştım duyuruyu. İkisini karıştırınca çok güzel etki ediyor diye duydum.


  • jazzabel  (08.10.17 20:27:39) 
karıştırma değil de art arda kullanılıyor sanki.
Sanırım önce yağları sonra nemlendiricileri gibi bir sırası var.
Rosehip sonra HA gibi.

ben de şunları aldım,heyecanla bekliyorum.
www.imageupload.co.uk
  • demoniclewinsky  (08.10.17 21:54:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.