[]

Dostların birer birer gitmesi/ yalnız kalma korkusu

Selam canikolarım. Ben şimdi sosyal çevresi geniş tam bir social bee'yim ancak kendi first circle'ıma aldığım insan sayısı azdır. Bir geveze olarak herkesle muhabbet ederim ancak en yakınlarımla ettiğim muhabbetlerin keyfini yakayalamıyorum herkesle doğal olarak.

Şimdi sorun şu: bu dostlarımdan birisi temmuzda evlendi ve görüşme sıklığımız bir nebze azaldı ve bu bile benim için rahatsızlık vericiyken bugün de aralık ayında amerikaya postdoca gideceğini öğrendim.

Bir diğer can dostum kasım ayında phdye gidiyor ingiltere'ye.

Diğeri seneye uzun süreliğine isviçre'ye gidecek research için.

Bir diğeri mayıs ayında evlendi ve eskisi gibi rahatlıkla gelip gidemiyorum yanına. Eskiden gecelere kadar otururduk şimdi en fazla akşam ezanına kadar oturuyoruz, kocası gelmeden eve gidip bir şeyler hazırlamak istiyor çünkü.

Son olarak yanımda kalacak olan arkadaş da çok ketum. Varlığından çok memnunum, çok iyi dert dinler ancak eğlence anlayışlarımız uyuşmuyor. Çok içine kapanık birisi.

Durum böyle olduğu için ara ara yalnız kalmaktan korkuyorum. Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz? Kısa süre içinde en yakınlarım gidiyor ve bu benim için büyük değişiklik demek.

Not:evli olan arkadaşlarım ile evlenmeden önce ilişkileri hakkında hiç konuşmuyorduk. Çok nadirdir yani. Evlendikten sonra da hiç konuşmadık. Sanırım bundan dolayı hiç değişiklik olmayacakmış gibi geliyordu bana:(

 
türkçe yazmayı deneyebilirsin, belki insanlar seni anlamadığı için bir bağ kurmuyorlardır.


  • Apocalypse  (08.10.17 10:03:03) 
Bence de sevgili falan iyi gelir ama gerçek hayatta da bu tarz konuşuyorsan bilemedim dfsfsf


  • passion rules the game  (08.10.17 12:19:09) 
derdini seveyim. ben de oluyolar falan zannettim. ayrica cok itici birine benziyosun. belki de artik eskisi kadar talep edilen biri degilsin.


  • mayeskuel  (08.10.17 12:20:08 ~ 13:06:48) 
Hahaha şundan itici biri diye anlam çıkarmışsınız ya diyeyim.

Dil konusunda yapacak bir şey yok, çevremdeki ve hatta yaşadığım muhitteki herkes böyle. Günün 16 saati belki
daha fazlası ingilizceyle hemhal olduktan sonra düşünmeden içinden geldiği gibi konuştuğunda sonuç böyle oluyor. Sizin hoşunuza gitmemiş olabilir lakin durum bu. Bir de tekrar okudum neresinde ingilizce var diye altı üstü birkaç terim yahu :D
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (08.10.17 14:49:41) 
o iticiliği ben de aldım yalnız, bi kaşınma geldi :D


  • nice tnetennba  (08.10.17 15:28:27) 
cainko, social bee, first circle. falso :)
hadi postdoc, phd tamam research değil araştırma daha iyi gibi :)

aslında o kadar kötü değilmiş ama olsun. ingilitere'de bile üstteki terimleri duymadım hiç sdfsdfsd
  • passion rules the game  (08.10.17 15:35:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.