[]

squash çok uyduruk bir oyun değil mi?

bilmeyenler için: www.youtube.com

biri, diğerinin önüne geçemeyince sayı oluyor. ufacık kutu içinde. böyle spor mu olur?


 
şahane bi' oyun. Ben sanırım 2 yıl kadar oynamıştım. Futboldan bile bu kadar çok keyif almamışım, tek problemi alan dar olduğu için ter kokusu oluşabiliyor. baya güç ve çeviklik isteyen güzel bir spor.


  • mete kudur  (08.10.17 01:52:03) 
@mete erkek kız çok güzel oynanır da iki erkek ufacık alanda sıkıntı çıkmıyor muydu?
kız erkek oynanabileceği şimdi aklıma geldi ve güzel bir oyun olabilir aslında. ben bir araştırayım.

  • diffarentiationation  (08.10.17 02:00:45) 
ter kokusu hariç bi' sıkıntı çıkartmıyor. kız erkek nasıl olur bilmiyorum, cilveleşme açısından yaklaşıyorsunuz sanırım, olabilir. yanyana maç yapılan sanırım tek spordu bu; yani o açıdan keyifli zaman geçirtebilir.

Onun dışında yapısı itibariyle tenise benziyor, teniste kız erkek maçları nasılsa bunda da öyle olacaktır büyük ihtimalle.
  • mete kudur  (08.10.17 02:07:31) 
en şahane oyun bence. ben hep tek kişi oynadığım için iki kişi nasıl olur bilmiyorum. spor olsun diye yapıyordum ben ve dikkatimi/odak süremi artırabilmek için.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (08.10.17 02:18:01) 
izlemesi çok zevkli ama oynaması cinnet geçirtir. Nerede oynuyorsunuz bunu?


  • imelih  (08.10.17 02:24:33) 
Yan yana maç yapılan tek spor mu hahaha.

Güzel spor bence. Çok eğlenceli olduğu kesin. İzlemek bile zevkli.
  • Delay Fuze  (08.10.17 03:15:29) 
Endüstriyel futbol var olduğu sürece hiç bir oyun ondan daha fazla overrated olamaz.


  • dannycarey  (08.10.17 14:21:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.