[]

Köpek kokusu

Eleman beni bitiriyor ya. Yatağa da çıkıp duruyor, sinmiş koku.
Uyuyamadım, 2 haftada bir yıkıyorum. Işıklı uv-c sterilizör bilmemne aldım ama bir türlü bitmiyor, kimyasal da pek istemiyorum.
Napsam?

Danke.

 
Alışman lazım.Yapılacak bişi yok. Köpeği yıkadıkça daha çok çıkar zaten kokusu. Evde besliyorsan bunu göze alman lazım.


  • maria puder  (07.10.17 22:12:51) 
yıkamamanız lazım, yıkandığı için öyle kokuyor zaten. yıkamayı bıraktığınızda yine de koku devam ederse, yediklerinden olabilir (normalden daha keskin bi koku olduğunu varsayıyorum). onun dışında maria da demiş, alışacaksınız.


  • pide  (07.10.17 22:24:44 ~ 22:25:16) 
Belki yıkadığım için olmuştur, evet.

Eleman ağzını açıyor ben bayılıyorum rsfafd mama da iyi bir sağlık sorunu da yok ama

Neyse alışırız :)
  • passion rules the game  (07.10.17 22:27:50) 
bayıltacak ağız kokusu genç bi köpek için normal bi durum değil yalnız. bunu veterinere danışın mutlaka.


  • pide  (07.10.17 22:30:30) 
Başka sıkıntılardan dolayı sıkça veterinerdeyiz, sağlık açısından bir şey yok :) kokuyu abarttım tabi ama normalde katlanacağımı hiç düşünmediğim çok şeye katlanıyorum:)

Sürekli yatakta değil, boyu da zaten yetmiyor ama 5 gibi çıkmak istiyor:) 6 gibi de kalktığımız için bir saat takılıyor yanımda
  • passion rules the game  (07.10.17 23:09:28) 
mama ne kullanıyorsunuz? yediği şeylerle alakalı olabilir kokusu.


  • yetersiz  (08.10.17 01:03:56) 
Orijen


  • passion rules the game  (08.10.17 01:15:40) 
orijen çok iyi mamadır. hangi içerikli olanı kullanıyorsunuz peki? veterinerim balıklı mamayı çok kullanmamı önermiyor bana örneğin koku yapar diye. ağız kokusu mide veya bağırsak sistemindeki bir rahatsızlığı aklıma getiriyor. ben veteriner değilim elbette. çok uzun süreler köpek beslediğim için tamamen kendi fikirlerim bunlar.


  • yetersiz  (08.10.17 14:17:06) 
www.orijen.ca

ben de balıklı pek sevmiyorum, yediğimden değil tabi de sdfsd bundan önce large puppy'deydik.

sanki odamda bir yere bir şeyler yapmış gibi geldi, iyice bir temizleyeceğim her şeyi kaldırıp :) başka bir sıkıntısı yok çok şükür :)
  • passion rules the game  (08.10.17 15:49:09) 
son bir şey daha söyleyeceğim. benim köpeğin cinsi labrador ve tavuk alerjisi riski labradorlarda yüksek olduğu için tavuklu mama da kullanmıyorum.

her neyse, inşallah çözersiniz sorunu. kolaylıklar diliyorum.
  • yetersiz  (08.10.17 17:15:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.