[]

Hırsızların dünyası

Hiç hırsız tanıdığınız oldu mu? Hehe sanırım kimsenin olmamıştır. Her gün onlarca vaka duyuyoruz bu hırsızlık olayıyla ilgili.Büyük çapta çalanlar var,kimileri ise daha küçük çapta çalışıyor. Peki kim bu insanlar? Mücevher, altın vb çalanlar mesela o paraları ne yapıyor? İşi hakkında fazla bilgi vermeyip,kızlarla tanışıp beachlerde orda burda gününü gün mü ediyor bu tipler? Yoksa çete olarak mı hareket ediliyor? Yani esas hırsızlığı yapana ufak bi pay verilip, diğer paralar çeteye mi gidiyor? Merak ettim valla.Duyumlarınız veya bilginiz varsa dinlemek isterim.

edit:Konunun siyasetle alakası yok,baştan söliyim:)

Bi röportaj buldum,baya anlatmış mevzuları.

www.evrensel.net

 
Ben bir polis akrabadan duymuştum, Adıyamanın bir köyü tamamen hırsızmış, kasa hırsızı. Bir kasa çalındığında hırsızı bulamazlarsa o köye gittikleri oluyormuş. Ne kadar doğru bilemiyorum.


  • mezarkabul  (07.10.17 22:04:41) 
benim de askerlik görevini yaparken tanıştığım bir kaç asker çocuk vardı. istanbul'da oturuyor çoğu, gasptan - hırsızlıktan dosyaları var. hapishaneye girip çıkanı da var, denetimli serbestlik sürecinde olan da. konuşmalarından ve anlattıklarından çoğu hap, şeker, taş, bonzai ve bilumum uyuşturucular hakkında. ya da oturup iş koyduktan sonra ( genel olarak hırsızlığa verdikleri ad) kafayı bulup bayılana kadar içip, ot çevirdiklerinden bahsediyorlar. tabii bireysel takılan da var grup halinde çalışan da, ama topladıkları para genel olarak içkiye, uyuşturucuya gidiyor.


  • sakabilmemneyi  (07.10.17 22:29:21) 
eski sevgilim bildigin hırsızdı. ailesiyle birlikte çalışıyordu. küçükken askıya çıkar evlere girermis sonra vergi dairesi fln soymaya başlamıştı ama esasında vergi dairesini diil çıkışta paralı insanları soyuyorlardı. kapkac gibi. işi koyar 4-5 ay yatar yeniden iş koyar ortadan kaybolur. para suyunu çekince yeniden. ama içeri girdi geçen yıl, 3 buçuk ay yatmış çıkmış. falan filan.
böyle igrenc biriyle sadece yakisikli diye takıldım:/ ne çok hata yapmisim be.

  • madeleine elster  (07.10.17 23:03:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.