[]

PSN plus üyeliği için PS4 şart mı?

Finallerden sonra ps4 almayı düşünüyorum ama psn plus aylık ücretsiz oyunlarımızda kaçırmak istemiyorum. Siteden psn üyeliği alsam oyunları eklesem olmuyor mu? Ps4 şart mı?




 
Playstation4 üm yok
psn plus üyeliği alsam, ücretsiz oyunları eklesem,
ps4 alına ücretsiz oyunları kaçırmamış olurum diorum.

böyle olmuyor mu?
  • denizaya  (07.10.17 21:08:19) 
Gerek yok, psn hesabı açıp internet üzerinden işlem yapabilirsin


  • neymis  (07.10.17 21:33:39) 
@neymiş nası gerek yok? oyunlar makinaya iniyor?


  • xu  (07.10.17 21:40:12) 
Oyunu alır istediğin zaman indirirsin. Oyun kitaplığında duruyor.


  • neymis  (07.10.17 22:32:51) 
Ps4 olmadan psn üyeliği almak mantıklı mı sizce? diyelim mayıs sınavdan sonra ps4 alacğaım ama bugün psn alıp her ay ücretsiz oyunlaı attım kütüphaneye...mesela bu ay ki metal gear oyunu tek başına 150 tl falan...karlı olmuyor mu?


  • denizaya  (07.10.17 22:46:06) 
Psn üyeliği dışında Plus alman lazım. Yıllık 180 lira.
Geriye dönük verdiği oyunları alabiliyor musun ona bakmak lazım. Bi saate denerim.
şahsen direk oyun almak çok mantıklı değil. Örneğin fifa 17 25-30 lira civarında satılıyor şu an. Fifa 18 300 lira şu an.
kardeşlik konusu bayağı işe yarıyor.
  • neymis  (07.10.17 22:56:14) 
ücretisz oyunların süresi 1 yıl ama.


  • goodman  (08.10.17 02:28:48) 
merhaba, şu an psn plus üyeliği 12 aylık 180 tl civarında websitesi üzerinden psn hesabınla login olup psn psn plus üyeliği satın aldıktan sonra aylık hediye edilen oyunları websitesi üzerinden hesabının oyun kitaplığına ekleyip ps4 ü satın aldıktan sonra indirebilirsin.
Bu ay üyelik satın aldığında bu ay itibariyle ve gelecek aylarda hediye edilecek oyunlardan yararlanabilirsin. geçmiş ayların oyunlarını indirme şansın yok.
Hediye edilen oyunların süresi 1 yıl değil. 1 yıl sonunda psn plus üyeliğin yenileyip devam ettiği sürece oyunlar kullanımına açık. 1 yıl sonunda plus üyeliğini yenilemezsen oyunları kullanma hakkında gidiyor. tekrar plus üyeliği alana kadar.
son olarak eğer başka bir arkadaşın tanıdığın vs varsa kardeşlikle tek psn plus hesabını iki kişi kullanabilirsiniz. böylece üyelik maliyetini paylaşabilirsiniz.
  • nuh gemisini kaciran soyu tukenmis canli  (08.10.17 16:48:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.