[]

İlk portre çalışmam!!

Duyuru ahalisi ve romalilar...

Hayatımda ilk defa bi portre denedim.. O da boyle oldu. Tavsiyelerinizi falan filan beklerim. Teşekkürler.


 
cara delevingne olduğu anlaşılıyor demekki iyi çizmişsin. ilk denemeye göre gaye tiyi çalışmayla daha da iyi olacaktır.


  • powerpufgirl  (07.10.17 19:40:00) 
iyi başarılı, devamını getir.

benim gözüme çarpanlar,
yanaklardaki gölge biraz fazla geldi bir de sanırım silgi ile yanak kenarlarını silmişsin gereksiz geldi, göze batıyor. ekrana göre sol yanak kenarındaki çizgi o silgi yüzünden kesintiye uğramış boşluk var rahatsız edici bir görüntü veryiyor. ek olarak sol yanak çizgisi ile sağ yanak çizgisi birbirinden farklı karakterde, sol taraf daha kavisli ve kibarken sağ taraf daha sert çıkıyor yukarı doğru. onun dışında boyunda sorun var, sağ tarak çok içte kalmış ve boyun çok ince duruyor. ha bir de dudak burun arası açıklığı biraz fazla mı ne? o kısım çok düz kalmış biraz burun altına gölgelendirme girilmesi gerek sanırım.

bir de foto çok net değil ama çizgilerin kesik kesik gibi gözüküyor. araştırma çizgileriyle omuzdan çizmeye çalış.

onun dışında ilk portre denemense proposiyonları aşağı yukarı doğru oturtmuşsun ki zor bir şey bu ilk seferde. eğer ders almıyorsan ve kendini geliştirmek istiyorsan youtube dab özellikle yabancı kanalları takip et. bu konuda teknikleri açıklayan çok güzel videolar bulabilirsin.
  • issiz karga  (07.10.17 19:56:22) 
bence gayet başarılı olmuş. cara delevingne olduğunu gayet rahat anladım.


  • mrjones  (07.10.17 20:08:33) 
Fotodan mı çalıştınız yoksa bir çizime bakarak mı? Çizimdense ilk için hiç fena değil, Fotodansa tebrik ederim fekat ilk olduğuna çok da inanmam.


  • mslny  (07.10.17 21:54:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.