[]

PS store'dan oyun almak vs. N11'den oyun almak.

merhaba oyunseverler.

The Last of Us adlı oyunu alacağım fakat;

N11'de en ucuzu 95,40₺
PS Store'de: 59₺

inceledim fakat bi fark göremedim.
n11 de türkçe oyun diyor, sanırım sadece altyazı türkçe ki o da çok önemli değil.

daha önce hiç ps store'den oyun almadım. bana nerden almam gerektiği ile ilgili tavsiye verir misiniz?

N11.com:
urun.n11.com

PS Store:
store.playstation.com!/tr-tr/oyunlar/the-last-of-us-remastered/cid=EP9000-CUSA00556_00-THELASTOFUS00000?smcid=pdc:tr-tr:pdc-games-detail-the-last-of-us-remastered-ps4:leadproductinfo-indir:the-last-of-us-remastered:ep9000-cusa00557_00-thelastofus00000

 
Biri kutulu oyun öbürünü download ediyorsun. Hd'de yeterli yerin yoksa kutulu alabilirsin.


  • kaptan memo  (07.10.17 18:58:53) 
birini ps4'ün 7-8 saatte indirip oynuyosun diğerini takıyosun oynuyosun. kutulu alırsan 35-40 tl'ye satma şansında var. ama oyunun alıcısı çıkarsa tabi. psn'den oyun almak biraz zor olabiliyor. kredi/banka kartı bilgilerini doğru girmen gerekiyor. adres kısmını doğru doldurmalısın. ps plus'ta her ay 4 oyun beleşe indirebilirsin. 10-15 oyunda bu tarz indirime giriyor. nba2k17 almak istersen kutulu 70 tl'den gönderebilirim sana:)


  • xu  (07.10.17 19:05:10 ~ 19:08:36) 
kutulu olması hiç önemli değil. çok oyun alan biri değilim satma işine de girmem.
geceden bırakırım yüklenir o da sorun değil.

biraz araştırdım da PSN biraz sorunlu diyolar. 2018'e gireceğiz hala sorunlu mudur yav? :)

bir de illa ki ps plus almamız gerekiyor mu? indire basıp indirip oynamak istiyorum. bu işler zorsa hiç uğraşmadan CD alacağım.

nolur biraz daha aydınlatın.
  • leon  (07.10.17 19:11:42) 
C-) Kardeşlikten oyun almak. Primary hesaplar 30-40dan gidiyor. En hesaplı yöntem budur. Dijital ve kutulu arasında fark yok. Koleksiyon yapmıyorsanız kutulu almak çok mantıksız.


  • Golden Ratio  (07.10.17 19:39:43) 
oyunları online olarak oynamak istiyorsan psn plus almak zorundasın. 1 yıllığı 180 tl. psn sorunlu değil. sadece ödeme yaparken bazen sorun çıkıyor. mesela bende garanti bankası kartını 1 hafat kabul etmedi. enpara ile 1.ci işlemde aldı ödemeyi. oyun ve psn üyelik alacaksan adres bilgilerini büyük harfle ve doğru olarak gir. bankaya hangi adresi verdiysen psn hesabındada aynı adres bilgileri olsun. yoksa hata oluşuyor ve ödemeyi almıyor. online oynamayacaksan psn hesabı alman gerekiyor mu onu bilemedim bak. sıfır kutulu oyun almanada gerek yok. 2.el bak her yerde var. The Last of Us adlı oyun bi haftada bitecek tarzda bi oyun diye biliyorum. senin yerinde olsam 2.el alıp oynayıp satardım. online 49 tl'ye alsan 1 hafta sonra çöp olacak oyun. online versiyonları varsa bilemem tabi.


  • xu  (07.10.17 19:45:38 ~ 19:47:43) 
öncelikle eğer kutu cd elimde olsun gibi bir takıntın yoksa ps store üzerinden oyunu hazır güzel bir indirimdeyken kaçırma al derim. kutu versiyonu digital versiyon arasında fark yok. psn heabın varsa ekstra başka bir ödeme yapmana gerek yok. psn hesabın tr hesabı ise ve ödemeyi tr bankalarından birinin kartı ile yapıyorsan sorunla karşılaşmayacaksındır.
online multiplayer oynamak için ise psn plus üyeliğine ihtiyaç var. bu da yıllık 180 tl şu an.

  • nuh gemisini kaciran soyu tukenmis canli  (08.10.17 16:56:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.