[]

kolu ince insanlara kafayı taktım

her gördüğüm insanın direkt koluna bakıyorum. insanlarda sadece kola bakar oldum hatta. çok güzel kız da olsa inanılmaz itici geliyor. küfrederek iki şınav çek şişe kaldır allahın tembeli falan diyorum içimden. ben tabi evde kendimce ağırlık çalışıyorum, günde yarım saatinizi almaz ağırlık çalışmak. 50 liralık setle bir ömür çalışırsınız.

insanlarla ilişkilerime de yansıyor. kolu ince insanla yakınlaşmak istemiyorum. tabi kolu düzgün kız da neredeyse yok. napıcam ben? manyak mıyım? haksız mıyım?


 
manyak ve de haksızsın.


  • zgrydn  (07.10.17 03:22:58) 
İnce koldan kasıt ne? Kassız olması mı çelimsiz kemikli olması mı?


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (07.10.17 03:23:36) 
@zgrydn neden?
@kendi dirsekten aşağı ve yukarısının aynı ya da çok yakın kalınlıkta olması diyeyim.

  • diffarentiationation  (07.10.17 03:27:53) 
asgdfahgfsaghs omuz lazım mı abi? image.ibb.co

manyak ve haksız +1000
  • Ufuk  (07.10.17 03:34:45) 
Bana da çelimsiz olunca (dirsekten yukarısı ve aşağısının yakın incelikte ve çok ince olması) itici geliyor. anlayabiliyorum seni. Ben de mıy mıy yemese de böyle olmasa diyorum. Benimkisi takıntı halinde değil çünkü kendim de kadınım ama bir kızda gözüme ilk çarpan şeylerden biri. Erkekte çelimsiz kol rahatsız eden bir faktör değil.

Anladım ve sana manyak demiyorum. İtici geliyorsa geliyordur yani. Ki kol çok çabuk göze çarpan bir yer.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (07.10.17 03:46:24) 
geçmişten gelen kendi iç hesaplaşmanla alakalı birşey. kendin o hale düşmekten korkuyor ve bunu bu şekilde yansıtıyorsun. iyi bir psikolog bu sorunyu çözer.


  • orpheus  (07.10.17 05:23:02) 
Takintilisin.


  • stavro  (07.10.17 10:13:56) 
Gel sana benim patlıcan kollardan verelim he mi yeğenim?

Sana ne yahu insanın kolundan bacağından. Hele ki 'yav iki şişe kaldır' falan demek?
Takıntılı ve manyaksın +1
  • bir nick var benden iceri  (07.10.17 12:06:03) 
ben de aynısını şişmanlara diyorum. şişman şişman nasıl geziyorlar öyle ya o_0


  • synesthesia  (07.10.17 14:19:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.