[]

Guitar Hero 5 vs. Rock Band?

Arkadaşlar bu iki oyundan birini almayı düşünüyorum.

Benim düşüncelerim:

- Default şarkılar olarak Guitar Hero 5'te gelen şarkılar daha çok sevdiğim şeyler gibi ama öyle büyük bir üstünlüğü yok.
- Nette okuduğum kadarıyla iki oyun da aynı downloadable şarkıları destekliyor sanırım.
- Guitar Hero: Metallica - The Beatles: Rock Band karşılaştırması olarak da Metallica az farkla önde ama Beatles da çok sevdiğim saydığım hürmet ettiğim bi grup olarak Metallica'dan tek eksiği benim bildiğim daha az şarkıları olması oyunda.
- Guitar Hero aynı zamanda Band Hero şarkılarını da destekliyor diye okudum, bu olay tam olarak nasıl oluyor? Band Hero'yu illa gidip almak mı gerekiyor yoksa online bi alımla sadece şarkıları Guitar Hero'da download edebiliyo muyuz?
- Son olarak yine internette okuduğum kadarıyla Rock Band yurtdışında yaklaşık 250$'a satılan bi guitar + drum + mic bundle'ıyla çıkmış. Gitar zaten oyunlarla geliyor ama drum kit bulunabiliyor mu? Anladığım kadarıyla gitar, davul ve mic'ler her iki oyunla da kullanılabiliyor.

Özellikle her iki oyunu da oynamış biri varsa iki oyun hakkındaki yorumlarını, artılarını ve eksilerini yazabilirse sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

 
hocam guitar hero gitar mevzuatı ve metallica için şahane. rock band'in ise ek paketleri falan şahane. biraz senin hangi şarkıları daha uzun süre "sıkılmadan" çalacağına bağlı.

band hero "set" olayıyla ancak satılan, kakıştırılan bir olay zaten. içinde 10 tane güzel şarkı var yok. ülkemizde band hero + mikrofon + guitar hero drum + gitar bir set halinde bulunabiliyor, 500 tl civarı.

aklında olsun.
  • the vagrant  (31.01.10 01:31:24) 
rock band'in davulu çok ucuz 30$ filan amerikada. 4 pad var davulda. gh'de 5 tane pad var.

rock band beatles bence şahane bir konsept olmuş. beatles fanlarını ihya edecektir. metallica ise klasik metallica, gaz kısacası. üstünkörü oynadım diğer gh'lerden farkı yoktu tracklist hariç.

rock band'in track pack'leri çok sağlam. zaten dlc'ye para dayanmaz, bu öneml bir konu bence.

ben olsam GH derdim. eyecandy efektleri beni tavladı sanırım.
  • carnicero  (31.01.10 02:41:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.