[]

bosch akülü vidalama tavsiyesi

ev tipi amatör tamirat işlerinde kullanmak üzere bir akülü vidalama aleti almak istiyorum. eskiden bi tane vardı, maltepe pazarından almıştım. bataryaları tükenince attım. ama epey de iş gördü. şimdi iyi bir şey alayım diyorum.

çok model var. ama bosch'un şu iki, modeli var hoşuma giden.

biri yeşil amatör seri: www.koctas.com.tr 389 lira.

biri mavi profesyonel seri: urun.n11.com 456 lira.

e tabi alabiliyosan mavisini al diyeceksiniz de, profesyonel değilim. aradaki fark 60-70 lira. değer mi profesyonelini almaya, yoksa yeşil olanı yapıştırayım gitsin mi? bütçemi de çok zorlamak istemiyorum. ne dersiniz?

 
teknik özelliklerde tek farkı maksimum tork gibi görünüyor. onun dışında mavi seri (profesyonel olan) daha uzun süre çalışmaya müsaittir. atıyorum 1 saat aralıksız gibi. ama dediğiniz gibi ev kullanımı için yeşil yetecektir diye düşünüyorum


  • kisa  (06.10.17 15:22:35) 
valla ben acikcasi ikisinide önermiyorum eger profesyonel olarak kullanmayacaksaniz.

bende sizin gibi ucuz bir ürünü koctastan almistim, 30 liraya einhell marka hatta, ürünün kendisi dandik aslinda pilleride nicd oldugu icin sizinki gibi ölüyor bekletince, ben her ay 1 kere sarj ediyorum. zaten haftada en az 1 kere kesin kullaniyorum.

ürün 2 senelik hala güzelce calisiyor. hatta bosch matkap var evde cogu zaman duvar delmek icin cikarmaya üsenip bu dandik akülü aletle deliyorum duvari. tüm ev mobilyalarini kendisi vidaladi.

benim tavsiyem her gün kullaniyor degilseniz bu ürünlere bu kadar vermek sacma.
  • kurnaz  (06.10.17 16:31:11 ~ 16:31:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.