[]

makatta kanama ve kaşıntı

10 gündür devam ediyor. bugün doktora gittim. sadece sorular sordu, gözle ve elle muayene etmedi. şikayetlerimi dinleyip hemoroid ilacı yazmış. daha önce de olmuştu, anal fissür demişlerdi ve krem kullanmıştım sadece. şimdi fitil ve hap vermiş. bu ne kadar doğru bir muayene oldu bilemiyorum. sizce başka bir doktora gitmeli miyim?

daflon ve procto glyvenol fitil yazmış. bir de krem yazıyorum demişti ama yazmamış, eczacı yok reçetede dedi.


 
Başka doktora gitsen de aynı ilaçları verecek, gerek yok bence. İlaçları kullan (sadece kaşıntı ve kanama varsa Daflon'a gerek yok diye düşünüyorum) ve kabız olmamaya bak, bolca yulaf ye sindirim sıkıntısı varsa.


  • i was made for you  (06.10.17 12:32:37 ~ 12:33:19) 
ya büyük ihtimalle aynı ilaçları verirdi başka doktor da ama böyle bir durumda bakmadan nasıl muayane etti anlamadım. ben olsam başka doktora da giderdim. bu tarz konularda doğru ve hızlı müdahale önemli oluyor.


  • dracox  (06.10.17 12:51:53) 
Kasıntı için kremi al yanında tası fena yakalıyor toplum içinde


  • steward  (06.10.17 13:10:32) 
ertelemeden ameliyat ol derim.


  • scars dont fade  (06.10.17 13:13:01) 
ne doktoru bu aile hekimi mi? genel cerrahin bakmayacagini dusunmuyorum. bakilsa daha iyiydi ama ameliyat dusunulmuyorsa verilebilecek ilaclar da gercekten bunlar.


  • fayfim  (06.10.17 14:30:15) 
nasıl bakmaz anlamış değilim, niye bakmıyor?


  • imelih  (06.10.17 16:16:45) 
Neredesin bilmiyorum ama direkt Nihat Bengisu'ya git


  • mysql34  (06.10.17 16:50:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.