[]

sevgili bulmak çelişki

durum şu pek çok şey ile kendimi tatmin edebiliyorum (para,bilgi,liderlik vs) ama duygusal yönden tatmin olamıyorum hep kendimde bir eksiklik hissediyorum. sevgilim olsun istiyorum, diğer taraftan aman kim uğraşıcak concon işlerle diyip kestirip atıyorum. bazı zamanlar iyi ki sevgilim yok diyorum, 5 dk sonra bu düşüncem 180 derece dönüp neden sevgilim yok gibi şeyler düşünüyorum. sizce psikolojik destek almalı mıyım?




 
duyuruyu açtığından beri kim gelip linç edecek diye bekliyorum.

cevap veriyorum: bence psikolojik destek almalısın.
  • rahip janick  (06.10.17 00:54:45) 
gerek yok bence. gayet normal tamamen.


  • secrexv2  (06.10.17 00:57:28) 
seinn kafan karışık bence. duygusal yönden tatmin olmuyorum, sevgilim olsun diyorsun ki bu gayet normal. öte yandan sevgililiği "concon işi" olarak görmen falan garip ve saçma. yalnız olmanın seni mutsuz ettiği, sevgilin olmasını istediğin gerçeğiyle yüzleş bence. o zaman daha rahat ve mutlu olursun, sevgilin olmasa bile. başka birinin doldurmasını istediğin duygusal bir boşluk varsa, en başta kendine yetebiliyor olman lazım ki olası bir ilişkin düzgün temellere dayansın. kendinin sevgilisi ol en başta, dışarıdan birini sonra bul.


  • der meister  (06.10.17 01:00:38) 
kim uğraşacak ya sevgilin var derdin var.


  • follow rivers  (06.10.17 02:41:02) 
psikolojik destek almanı gerektirecek bir durum yok. insan hayatında kararsızlıklar ve hızlı duygusal değişimler yaşayabilir. para, bilgi ve liderlikten farklı birşey duygusal tatmin. hali ile böyle hissediyor olman çok doğal. ilk önce kendini keşfetmende fayda var. insalar en çok bu konuda yanılgıya kapılırlar. çok çabuk kendilerini tanıdıklarını zannederler. bu da insan egosundan kaynaklıdır. kendini tanıman neyi sevip sevmemen değildir. sana 2 tavsiyem olacak. biri kendini gerçekten tanıman. diğeri ise özgür olman. özgürlük aslında bize öğretildiği gibi birşey değildir. vazgeçilme becerisidir özgürlük.


  • greenshadow  (06.10.17 03:00:00) 
Enee aynı ben.

Normal bence. Ben duygusal boşluk hissetmiyorum da düzenini kuran arkadaşlarımı görünce evliliğe özeniyorum. Sonra diyorum kim uğraşacak koca derdiyle, kendi işine odaklan :D

Ufak bir tavsiye: duygusal boşlukta kendini sev,kendine ne kadar değerli olduğunu hatırlat.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (06.10.17 03:18:48) 
Para+bilgi+liderlik < sevgili

Alakasız şeyleri birbiri ile kiyasliyosun. Liderlik ne alaka abi, liderlikten aldığın tatmin ile sevgiliden aldığın tatmin bir mi?

Bal gibi sevgilin olsun istiyosun ama bulamadığın için kendine karşı net olamiyosun.

Ayrıca sevgili demek con con işler demek değil.
  • elorelia  (06.10.17 09:02:48) 
Ya ben de geçen arkadaşın bebeğini sevdim. Sonra dedim kim uğraşacak amaan
İlk dönemler, peşinden koşmak falan iyi de işte...

  • passion rules the game  (06.10.17 11:25:44) 
(para,bilgi,liderlik vs) ile tatmin olmak :D heueheue belki 1-2 sazan duserse sevisiriz diyorsun buradan


  • kamyonsans  (06.10.17 12:08:28) 
bence çok normal bir insan evladısın, devam et


  • wishboneash  (08.10.17 01:05:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.