[]

Ameliyattan sonra kontrollere para ödenir mi

Merhaba. Ameliyattan sonra ne kadar bi süre kontroller ameliyatın bi parçası olarak yapılır?
3 hafta önce ameliyat oldum, sonra 3 kere doktor çağırdı gittim. Burnum yine tıkandı, yarına randevu için hastaneyi aradım ama kontrol randevusu değil düz muaeyene verebilirim dedi telefondaki. Tipik özel hastane midir, ne diyorsunuz?



 
burnun niye tıkandıgına bagli


  • purple rain  (06.10.17 00:57:56) 
SGK'lı işlem yaptırrdıysan ameliyat sonrası kontrol süresi 15 gündür. Operasyon tarihinden itibaren 15 gün içinde gerçekleşen tüm muayeneler kontroldür.

Ama amaeliyatın büyüklüğüne (ekonomik büyüklükl) göre özel hastanler 15 gün süresini esnetebiliyor. Mesela 40.000'e bi ameliyat olsan mevzuat olarak hakları olsa bire kontrol süreniz 15 gün fln demezler hastayı irite etmemek için.
  • mkrk  (06.10.17 09:16:02) 
aynı şikayetim devam ediyor falan de bastır biraz. sekreter o sanırım konuştuğun olmazsa direk doktoru ara.


  • dedim dedim de kime dedim  (06.10.17 10:48:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.