[]

Uzun süreli ilişkisi olanlar

Nasıl vakit geçiyorsunuz ya? Biz iki yılı devirdik ama son bikaç ay bayağı bayağı sıkıntı yaşamaya başladık aktivite konusunda. Eskiden tiyatroya giderdik ama aylardır sezon kapalıydı, sinemaya giderdik şimdi güzel film bulamıyoruz, yeni açılan cafe-tatlıcılara giderdik sanırım onları da tükettik. Haftada 3 5 akşam eve gelip yemek yiyip dizi film izlemek çok monotonlaştı. Şimdi bi akşam dansa gitmeye başladık ama kurtarmayacak o sanırım. Bu sıkıcı çarkı nasıl kırıyosunuz, deneyim ve fikirler lazım.
Şimdiden teşekkürler


Konum: İstanbul

 
hep derim. ilişkilerde kavga, gürültü olacak :)

yoksa sıkılıyor insan.
  • secrexv2  (05.10.17 23:41:37) 
Aralık ayında 5.senemiz olacak. Durup düşündüm de lise son-üni son arasında olduğu için ilişkimiz hiç adam gibi paramız olmadı. O yüzden adam gibi etkinliklere de katılmadık. (1 senelik birlikte gidip yaşadığımız erasmus var ama onu saymıyorum) Yeni yeni işe başlayacağımız için de etkinlikti sinemaydı tiyatroydu ileride kovalarız diye düşünüyorum. Önceden taksim'e giderdik işte tatlıcıydı, ucuz şarapçıydı falan filan. Taksim iğrenç olunca oradan da uzaklaştık. Avrupa yakasında olunca Kadıköy çok işkence oluyor. Ayrı evlerde yaşıyoruz ama aynı evde yaşasak sanırım sürekli evde yer, dizi/film izler ve oyun oynardık. Nitekim Erasmus'u böyle devirdik :D

Herkesin eğlence anlayışı farklı tabii ki, biz partilemedik geceleri oyun oynadık birlikte yaşarken ama gündüzleri 40 45 km bisiklete binip dağ tepe göl falan keşfedip fotoğraf çekiyorduk. Sıkıcı çarkımız olmamış galiba bizim ya da ikimiz de hem fakir hem de asosyal olduğumuz için farketmemişiz. :D
  • dedi ayca  (05.10.17 23:42:19) 
Kendi arkadaslarinizla da vakit gecirin. Bir kisi ile hergun yapacak seyler bulmak zor olur illa ki. Benim is ark nisanli mesela ama biz birlikte 3 sabah kosu 2 aksam da yuzme yapiyoruz.


  • japon askeri  (05.10.17 23:43:32) 
Evlenmeden önce bir sene kadar çıktığımız düşünülürse 16 senedir beraberiz eşimle. Bazen insan konuşmadan da rahat olabilmeli, sıkılmamalı. Geçen akşam çocukları yatırmışız tv seyrediyoruz, döndü bana "neden şimdi elele tutuşuyoruz ki, evli değil miyiz biz" dedi, güldük ikimiz de. Aktiviteyi canınız istiyorsa yapın, ama iş aktivite olmadan da beraberken sıkılmamakta.


  • SiyamkedisiZorro  (06.10.17 10:53:33) 
hafta sonları Kadıköy'e gidip Moda'ya yürümek, alışveriş yapmak, dükkanlara bakmak, sahilde ya da kafe-barlarda oturmak. Caddebostan'da da yürüyüş yapabilir sonrasında kahve içebilirsiniz.

İstanbul'un gezmediğimiz semtlerini gezmek.

Sergi gezileri.

İstanbul etkinlik anlamında çok zengin, facebook önerilerden takip edip arada onlara takılıyoruz. Sürekli birlikte bir şeyler yapmıyoruz, ayrı da etkinliklere gidiyoruz.
  • kaset  (06.10.17 12:03:41) 
bizim de 2 seneyi geçti. dediğin şey eskiden bize de oluyordu. neden böyle hissediyorsun biliyor musun, çünkü hayatınıza pek fazla bir şey katmıyorsunuz. bu birbirinden sıkılmak ya da "bu böyle yürümeyecek" demek değil. sonuçta birbirinizi seviyorsunuz değil mi?

birlikte olmasanız, yalnız yaşasan da böyle hissederdin. sizin üretmeniz, işe yarar ve kendiniz için "iyi gelecek" bir şeyler yapmanız lazım. film izlemek de kendiniz için iyi bir şey, yeni bakış açıları katıyor. ama hep filmle olmaz. 50 yaşına geldiğinizde hala daha film mi izlemek istersiniz, yoksa farklı hobileri olan, her şeyin tadına bakmış bir çift olmayı mı? çeşitlendirin yaptıklarınızı. dışarı çıkın, amaçsızca yürüyüş yapın. spor yapın. gerçi dansa gidiyormuşsunuz, bence dans da çok iyi.

bizim mesela akşam eve gelip bütün gece kıpırdamadan dizi film izlediğimiz oluyor. sonra xbox var, black friday'lerde 2-3 oyun alıp kışın dışarı çıkamayacağımız kadar soğuk zamanlarda oynuyoruz. o oynarken ben izliyorum, spiker gibi oyunda neler olduğunu anlatıyorum. ben oynarken de o. sonra haftada 3 gün spora/yogaya gidiyoruz. ama bence işin püf noktası üşenmeden evden dışarı çıkmak. akşamları azıcık sıkılsak hemen kendimizi dışarı atıp yürüyoruz. sahilde oturup muhabbet ediyoruz. bazen ikimiz, bazen de arkadaşlarla buluşup kalabalık. ama hiç cafeye bara falan gitmeyiz mesela. öyle bir yere gidince evde oturmaktan bir farkı kalmıyor. açık havada olmak çok fark ediyor. kamp denilmiş mesela cidden süper bir şey. şu aralar pek çok kişinin sandığının aksine tam kamp yapma havaları.

bir de sevgiliyle başbaşa içip sarhoş olmak, çenenin açılması, doya doya konuşmak çok güzel oluyor. benim favori etkinliğim o =)
  • istanbul kanatlarimin altinda  (06.10.17 13:12:08 ~ 13:13:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.