[]

Giyim tarzimi degistirmeli miyim?

Universite 3. Sinif ogrencisiyim. Malesef gecici olarak idari ve iktisadi bilimler fakultesinde ders yapiyoruz. Ben kendimi bildim bileli sweatshirt siyah pantolon takilan ve bununla bir sorunu olmayan bir tipim. Ama iibfye girince isler degisti. Baska bir dunyaya adim atmis gibi hissettim. Cevremde kalem etekler, beyaz gomlekler, topuklu ayakkabilar, bol dekolteli kiyafetler. Beyaz yakalilarin arasina dustum resmen. Ama bir yandan da acaba ben de yavastan bir resmilesmeye baslamali miyim? Onlar normal de ben mi 20 yasinda bi insan icin fazla saldim?




 
nasıl rahatsan öyle takıl. fak dı sistım.


  • dannycarey  (05.10.17 21:53:47) 
sen normalsin. o dekolteliler aranıyor.


  • secrexv2  (05.10.17 21:55:42) 
üniversitelerin en sevdiğim olayı bu, herkes istediği gibi giyinebiliyor. (yemişim akademisini ajlskdş)
okuldayken böyle geliyordu bana, bi yanda yırtık eşofmanlı mağara adamları diğer yanda milano moda haftasından fırlamış kadınlar; gereksiz bi "oh negzel lan çeşitlilik" diyordum, hala da diyorum. (bakınız: edebiyat fakültesindeki insan çeşitliliği)

mevcut giyiniş tarzında bir sakınca ya da eksiklik olduğunu düşünmüyorum. banal bi geyik oldu ama cidden sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin. "mezun olduktan sonra istemediğin kadar beyaz yakalı kıyafetin olacak, şimdi fırsatın varken rahat takıl" desek de haklıyız, "görüşüne çekidüzen vermeye şimdiden başlasan iyi olur" desek de.

tabii dikkat çekmekle ya da olumlu intiba bırakmak istediğin birileri(öğrenci ya da akademisyen) varsa ona uygun giyinebilirsin. ama bu işin normali yok, kişiden kişiye değişir.
  • Bruce  (05.10.17 21:57:21 ~ 21:58:24) 
Bir de öyle giyin belki daha iyi hissedeceksin. Daha önce giyinmediysen bilemezsin. Hem değişiklik iyidir. Çok resmi olmak zorunda değil kıyafetlerin mesela kalem eteği spor ayakkanı deri ceket olarak giyinip spor şıklık elde edebilirsin jean-tshirt dışında rahat bir kıyafet bence. Ayrıca dekolteliler aranıyor diyen ve dekolteli giyimi anormal görenlere de kulak verme.


  • eksi sozlugun tatli insani  (05.10.17 22:19:37) 
Bana kıyafet için kasmak boş geliyor ama ne zaman özenerek giyinsem kendimi daha iyi hissediyorum. Bu konuya kafan takıldıysa mevcut halinle rahat edemeyecek gibisin. İkisinin ortası bişeyler deneyebilirsin. Zaten ha deyince gardrop değiştirmek mümkün değil.


  • manuel mandalina  (05.10.17 23:01:45) 
Hangi üniversite bu yahu?

Giydiğin kıyafetlerle İİBF'de bir ömür geçer-- geçirdim :)

20 yaşında kalem etek giyen birini görsem arkama bakmadan kaçarım, tüm sınıf böyleyse de dersi drop ederim :P
  • hana bi  (06.10.17 00:20:36) 
Ayrıca bu sene pijama çok moda :) Trollziya +1


  • hana bi  (06.10.17 00:22:52) 
6 senedir çalışıyorum, kot pantolon-tişört giyiyorum. şimdi şirket bana dese ki resmi kıyafete geçiyoruz, iş değiştirmeyi düşünürüm muhtemelen.
yani rahatlık rulez :)

  • sedat peker in yegeni  (06.10.17 01:36:37 ~ 01:36:59) 
güzel giyinmek önemlidir ama bokunu çıkarmamak lazım üniverste sonuçta iş ortamı değil.beyaz yaka gömlek falan üniverste ortamına ağır gelir.siz kendi çizginizden şaşmayın ama vücudunuzu iyi tanıyıp güzel giyinmeye bakın xox


  • follow rivers  (06.10.17 02:39:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.