[]

iphone 7 kilitlendi.

Merhaba. Yurtdışındayım. Başıma gelebilecek en kötü şeylerden biri geldi. iPhone şifremi unuttum sonra da restore edince itunes hesabıma giriş yapmamı istiyor telefon. ama o şifreyi de hatırlamıyorum her zaman parmak izi kullanırdım uygulama indirirken.

Lütfen yardım edin telefonumu(veriler silinse bile) nasıl açabilirim?

Teşekkürler!

 
Açamazsın. Çomolokko


  • Delay Fuze  (05.10.17 20:19:59) 
GÜNCEL


  • umutlarivarolankisi  (05.10.17 20:28:27) 
bağlı olan email adresinin şifresini biliyorsan, şifremi unuttum kısmından dene belki şifreni gönderir. Eğer onu da hatırlamıyorsun, Apple'i ara onlar sana bir yol göserirler. Ama faturası yoksa, email şifresini bilmiyorsan apple bile yardımcı olmayabilir.


  • zaxurani  (05.10.17 20:30:11) 
@zaxurani şifre unutulduğunda sistem e-posta kutusuna mail göndermiyor maalesef. apple store'a gideceğim yarın olmadı.


  • umutlarivarolankisi  (05.10.17 20:34:13) 
Apple Store sana hiçbir şey yapmaz. iforgot.apple.com adresine gir, unuttuğun mail adresini yaz, yönergeleri takip et. Apple Store da bundan başka bir şey söylemeyecektir.

Apple Store'a gitmek yerine Google'a icloud şifremi unuttum yazsan direkt sonuca da varabilirsin. Apple her türlü durum için bir makale yapmış.
  • alliswell  (05.10.17 22:40:10) 
apple desteği ara hatırladığım mail adresim bu de sonra da sana birkaç soru soracaklar onları cevaplayınca size yardımcı olacaklardır.


  • pazar gunu seni kilisede goremedim john  (06.10.17 11:23:10) 
@pazar gunu seni kilisede goremedim john valla aradığım cevap işte ya. çok teşekkürler! bu arada nickine istemsizce güldüm :)


  • umutlarivarolankisi  (06.10.17 20:34:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.