[]

Bedelli askerlik

Selamlar,

Bedelli askerlik için bir sorum olacak..

"AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 07/08/2018 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR."

Hali hazırda gebze teknik'te yüksek yapıyorum.Derslere gitmiyorum, sınvalara girmiyorum ve bölümde minimum ders alıyorum, bu yüzden okulu bitirmeyeceğim. Şimdi şöyle bir durum söz konusu.. Tecilimin bitiş tarihinde yada hemen öncesinde kayıt dönemi henüz açılmadığı için yeni bir üniversiteye kayıt olamayacağım.

1. Kayıt olmak için ara dönemde başka bir üniversiteye geçeyim mi?
2. Ara dönemde kayıt olmazsam,8. ayın 7'sinden sonra, üniversite kayıt dönemi gelene kadar bakaya'ya düşer miyim? düşersem işten atılma ihtimalim yüksek..

 
düşmezsin muhtemelen kasımdaki celbe tabi olursun ama yine de sor kayıt yaptıracağın okula ne zaman ilişik kesmeliyim askerlik zart zurt die


  • kveldulv  (05.10.17 01:09:40) 
Düşmeme durumu kesin değil sanırım. Kasımdan once celb çıkarırlar mi?


  • kozm  (05.10.17 16:23:56) 
ben de geçmeyi düşünüyorum bu sebepten. meraktayım.


  • windowsguvenlikduvari  (05.10.17 16:29:18) 
Konuyla alakalı bilgim yok ancak askerlik şubelerindeki memurlar genelde bilgili oluyor. Askerlik şubenizi arayıp, telefonda bilgi alabilirsiniz. Ne kadar tecil yaptırabilirsiniz, ne zaman askere alınırsınız size net bilgiler verirler.

Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bedelli beklemeyin. Herkes ekonomik durumdan dem vurmuş ama 2014 şartları ile şu andaki şartlar çok farklı. Bence bu sene ve önümüzdeki sene bedelli çıkmaz.


.
  • kartallar yuksek ucar  (05.10.17 16:41:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.