[]

Paylaşılamayan sokak köpeği prosedürü

Arkadaşlar civardaki sokak köpeklerinden birisini insanlar havlıyor diye şikayetçi olmuşlar, köpeğe de onu koruyup kollayan cafe sahibi bir abla Gebze'de yemyeşil bir çiftlikte yuva bulmuş ve sahiplendirmiş. Cafe sahibi kişi kışın cafesinde filan yatırıyor müşterilerin derdinde değil tek derdi belediye götürüp uyutacak diye korkması. Ancak gelin görün ki bu köpeğin meğerse aşı karnesi varmış ve köpek birden kıymete biniyor. Mahalleden yaşlı bir kadın o köpek bizim köpeğimiz çiftliğe kapatamazsınız diyor ama köpek sokakta pislik içinde mutsuz söz konusu kadın bugüne kadar piyasada yoktu. Bu köpeğin aşı karnesi olduğu için çiftliğe de götüremiyorlar ama köpek bakımsız kalıyor. Nereye başvurulup nasıl bir prosedür işlenmesi lazım? Hayvanı zorla geri getirttiler çimlerden geri pis kaldırımlara döndü mutsuz bir şekilde yatıyor şu an. Bu kadından nasıl alabiliriz köpeği? Teşekkürler şimdiden!


Ekleme: bir de işin komiği bu kadının hayvansever derneklerle bir ilişiği varmış ve ona güvenerek tehdit ediyormuş. O yüzden cafe sahibi yasal olarak uygun bir prosedürle köpeği kurtarmak istiyor.

 
Köpeği kaçırın bence, ayrıca köpek çipli değilse o karnenin o köpeğe ait olduğunu nerden anladılar?
İnsanlar cidden ruh hastası.

  • hipopotamus  (04.10.17 16:13:05) 
@hipopotamus çip olayını akşam soracağım mutlaka. Eğer çipi yoksa çip taktrıp yeni karne çıkarttırsa sahiplenmiş olur mu? Bir de çipi varsa esas sorun :(


  • neferkitty  (04.10.17 16:15:15 ~ 16:17:55) 
Çipi olduğunu hiç sanmıyorum, sonradan çip taktılar da sorun değil çünkü sahipli hayvanı sokağa attığı ya da sokakta baktığı için kendisinden şikayetçi olabilirsiniz.
Hangi dernekten olduğunu iddia ediyorsa sosyal medya üzerinden direk o derneğe şikayet edin derim.

  • hipopotamus  (04.10.17 16:42:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.