[]

~atari oyunu

Selam dostlar, bu nes gibi konsollarda oynanan bir futbol oyunu arıyorum. hatırlayabildiğim sadece ülke takımlarının seçildiği oyun başlamadan oyuncular sahaya dizilmeden bir para atışı yapıldığı sadece madeni para görünür coin toss yazar. Oyun içinde kaleci degaj yaparken çok yakın olursanız top kalecinin ayağından çıkarken kafa vurabilirdiniz. Ve oyunun sadece ben de olan bir bug muydu bilmiyorum bazen oyun devam ederken coin toss yazısı ekranda takılı kalırdı.




 
Super Goal 2 ?


  • eazy  (04.10.17 03:47:40) 
Oyuncular yandan görünürdü ve yatarak müdahale yapıldığı zaman oyuncu kağıt gibi uzunlamasına yere serildi sadece degaj yapılırken ya da uzun oynandığı zaman kuş bakışı görüş olurdu


  • costgrande  (04.10.17 11:20:12) 
kick off 2 ?


  • saseskir  (04.10.17 12:45:50) 
g.co
Belki?

  • atom karincanin torunu  (04.10.17 13:03:10) 
kick off (git: www.google.com.tr


  • saseskir  (04.10.17 15:10:43) 
Yok arkadaş sanki benim oyun dünya tarihinde hiç var olmamış gibi @hey corc versene borc'un paylaştığı videodan da önerilere bakarak iki oyun tarihi videosu daha izledim yok. Benim oynadığım oyunda skor altta mavi beyaz bir şeritte görünürdü ita 1 ger 1 gibi ve oyuncu gol attı mı normal oyun içi animasyondan farklı sevinir tribün önünde koşardı.


  • costgrande  (04.10.17 21:02:48) 
oyun bu nihayet bulabildim. www.youtube.com


  • costgrande  (04.10.17 21:20:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.