[]

istanbulda aşure yapılan ya da satılan yer var mı ?

günlerdir canım aşure çekiyor malum istanbulda komşular aşure getirmiyor.nerden alabilirim bilen var mı ?




 
bolulu hasan usta güzel yapıyor.


  • shenergy  (04.10.17 00:02:32) 
protesto etmiyorsanız mado'da da var.


  • kayranin kedisi  (04.10.17 00:07:28) 
yaptığını düşündüğün bir komşu varsa bir yemek yap götür ver. bakarsın geri dönüşü aşure olur:)


  • blue eyes white dragon  (04.10.17 00:08:33) 
@kayranın kedisi güzel yapıyoşar mı üzüm nar kayısı var mı ?


  • follow rivers  (04.10.17 00:09:08) 
bilmiyorum, ben de sosyal medyada o kadar aşure görünce az önce aşure avına çıktım ama bittiği için marketten toz aşure aldım, nasıl olacak bilmiyorum. suyla karıştırıp 20 dk pişirecekmişiz ama ben bol nohutlu seviyorum, bu paketten nasıl o kadar malzeme çıkacak belli değil.


  • kayranin kedisi  (04.10.17 00:11:48) 
Kanaat lokantasi


  • aydin meyrin  (04.10.17 00:16:34) 
@kayra toz aşure mi hmmm ben üzümü cevizi narı görmek istiyorum sanırım bana o görüntü de zevk veriyor.


  • follow rivers  (04.10.17 00:33:14) 
Allah bu hale düşürmesin, komşusuzluk da fena.:(

Kolay gelsin hepimize
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (04.10.17 00:56:26) 
Abi komsulara uzak yapmisindir hep onlarda getirmezler tabi.az evvel yurtdisindan geldim direk asure sordum evde,bizdolabinin tamami asure dolu.bi de komsulugu oldurdugu one surulen sitelerden bir tanesi bu.en ust kattaki transbirey komsumuz herkesten guzel yapmis,

Soruya cevap kanaat lokantasi bana gore disarida yiyebilecegin en iyi asureyi yapar.onun disinda butun muhallebicilerde var.
  • duptıs  (04.10.17 02:08:17) 
sirkeci ya da taksim meydanda hafız mustafa tavsiye ederim aklına gelen bütün tatlı şeyler için denemen lazım süper.
www.hafizmustafa.com

  • devilone  (04.10.17 12:40:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.