Giriş
(1)

eyüp sultan

bana her yer cehennem
ilber hocadan dinlediğim kadarıyla sultan kelimesi isimden önce kullanılırsa erkek sonar kullanılırsa kadın anlamı taşıyorsadece cem sultan mevzusu var. ona da bu ismi bilerek takıyorlarsoru şu. neden sultan eyüp değil de eyüp sultan ?neyi kaçırdım acaba
ilber hocadan dinlediğim kadarıyla sultan kelimesi isimden önce kullanılırsa erkek sonar kullanılırsa kadın anlamı taşıyor

sadece cem sultan mevzusu var. ona da bu ismi bilerek takıyorlar

soru şu. neden sultan eyüp değil de eyüp sultan ?
neyi kaçırdım acaba
0
bana her yer cehennem
(03.10.17)
Senin bahsettiğin şey Osmanlı ailesi için geçerli, Eyüp Sultan denilen kişi Muhammed zamanında yaşamış farklı bir devrin ve kültürün insanı.
0
angelus
(03.10.17)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.