[]

Safari vs Chrome vs ?

Bir alışkanlıktır yıllardır chrome kullanırım ama bakıyorum şimdi safari’nin de özellikleri ve telefonun kalanıyla uyumluluğu gözardı edilemez gibi duruyor. Ne düşünüyorsunuz? Siz neyi tercih ediyorsunuz?




 
telefonda telefon ios ise safari değil ise chrome
bilgisayarda chrome

  • basond  (03.10.17 20:11:05) 
Yeni operayı gördünüz mü?

yeni opera gelişmiş özellikleriyleiifadskji.

Ama harbiden chrome plus olmuş opera. deneyiniz.
  • binder dandet  (03.10.17 20:12:52) 
Telefon iPhone işletim sistemi ios11


  • utkuren  (03.10.17 20:35:17) 
telefonu sat masaüstü al ve opera yükle.


  • binder dandet  (03.10.17 20:36:19) 
Bilgisayarda da telefonda da Safari kullanıyorum, gidip Chrome yüklemenin bir anlamı yok ios ya da macos'a. Bilgisayarda Opera da var aynı zamanda, dahili vpn olduğu için porno tarayıcısı olarak kullanıyorum hem geçmişi sil vs. uğraşmaya gerek kalmıyor.


  • i was made for you  (03.10.17 21:00:20) 
Telefonda Safari
Bilgisayarda Opera

  • i m cool with that  (03.10.17 21:04:07) 
telefonda safari
bilgisayarda ise chromedayim ama firefox'un son versiyonunu bir deneyecegim.
macos ve ios arasindaki uyumluluk olarak ne var? bookmarklari ve tablari falan paylasiyorlar bildigim
  • jedilance  (04.10.17 01:59:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.