[]

bu zamanlarda doğu avrupa gezisi

temmuz başında prag ve budapeşte'ye gitmiştim ve her şey çok güzeldi.
iş bakmaya başlamadan polonya, ukrayna, bir ihtimal sırbistan'a ilk defa ve budapeşte'ye tekrar gitmek istiyorum.
önümüzdeki 20 gün içinde buralar nasıl olur? hava nasıl etkiledi eğer bu zamanlarda gittiyseniz?
yürüyerek şehri dolaşmak istiyorum. şort tişört dolaşabilir miyim?
gitsem mi sizce yoksa bu mevsimde değmez mi?
belki bir ömür bu kadar rahat gezmek için başka şansım olmayacak.

 
Sort tshirt dolasamazsin. Onun disinda afet durumu olmadigi surece her ulkeyi dolasirsin her mevsimde ve deger.


  • kuehles blondes  (03.10.17 20:00:16) 
git, çok güzel olur.
hava biraz soğuyunca turistler de azalıyor, dilediğin gibi gezersin.
ama şortla değil, mont türevleri almalısın yanına.
ağustos sonunda bile akşamları budapeşte ve polonya soğuktu epey.
  • yaraticinick  (03.10.17 20:03:42) 
ukrayna için konuşuyorum, şort-tişörtle gezilmez ama kış haricinde iklim olarak buradan çok farkı yok. uzun kolluyla ya da ince ceket tarzı bir şeyle rahat edersin muhtemelen, çok soğuk olmaz. örneğin yazın istanbul 35 dereceyse kiev 30 derecedir, sonbaharda istanbul 20 dereceyse kiev 15'tir bunlar çok oynamaz ama kışın istanbul 5 dereceyken kiev -10 olabilir. kaldı ki ukrayna'da -24 görmüş biri olarak aslında kışın gitmeni önerebilirim, soğuk ülkelerin kış atmosferi bambaşka oluyor.


  • der meister  (03.10.17 20:07:50) 
Sort falan degil, uzerinde ince de olsa bir bir mont olmadan gezemezsin. Benim metabolizmada bir abukluk yoksa donuyoruz. Bir suredir kaloriferler bile yanmaya basladi. Bugun sabahtan aksama kadar yagmur yagdi, durmadan. Dolayisiyla ben tehlikeli diyorum.

Edit:
Lokasyon: Cekya
  • evrim halkasi  (03.10.17 20:54:12 ~ 20:55:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.