[]

bir zamanlar anadoluda

www.youtube.com

bu sahne neden çok övülür ? gerçekçi tamam ama başka nesi var mesela ?

bir de adam yemiyor mesela kıt kanaat geçinen fakir köylü o. masayı donatmış. misafirler hapır hupur yiyor yazık değil mi köylüye ? bir de bir kavanoz da bana ayırın diyor adam.

fırat tanış neden önemli o sahnede ?

 
Muhtar köye morg yapılmasını istiyor. Bu oldukça uçuk bir istek. Bu tür isteklerin gerçekleşmesi için savcıyla iyi geçinmek zorunda. Yoksa köye hizmet yapılmıyor. Klasik Anadolu şehirleri işte.


  • dissendium  (03.10.17 16:56:27) 
klişe olacak ama çok gerçekçi bir sahne değil mi? baya oturuyorsun sofraya.


  • tute  (03.10.17 17:05:51) 
dostum, düşünsene ortada bir cinayet var. ceset aranıyor, polisin savcının yanında bir katil.. bu adamların hiçbirşey umrunda değil sanki ama.. bu kadar acaip bir olay varken herkes kendi canının derdine düşmüş. birisi bal istiyor, diğeri kuzunun tadını seviyor. muhtar kendi derdine düşmüş.

hangi anadolu köyüne gitsen bu manzarayı yaşarsın ve dersin ki "aha bunu ben gördüm"...
  • jesues  (03.10.17 17:31:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.