[]

Buzdolabı sorusu

Merhaba arkadaşlar,

sorum yeni evlenmiş veya evlenme aşamasında olanlara. Haziran 2018'de düğünüm var. Mobilyaları kelebek mobilyadan, çamaşır ve bulaşık makinasını da bosch'tan aldım. Geriye bozdolabı kaldı. önerilerinize açığım. türk markaları hariç 2500-4000 arası kombi tipi hangi buzdolabı iyidir? fiyat performans açısından düşüncelerinizi bekliyorum.


 
kombi tipi ne demek bilmiyorum ama Hitachi'nin buzdolapları için çok iyi diyorlar. Çok uzun süre kullanılıyormuş.


  • sopiro  (03.10.17 15:44:23) 
merhabalar,
türk markası hariç demişsin ama ben kendimi tutamadım, sorun olursa silebilirim.

2012 yazında evlendik, arçelik'ten almıştık. hiçbir sorun yaşamadık. ne buzluk kısmında ne alt kısımda. yalnız bizimki hiçbir özelliği olmayan no-frost inox bir modeldi.
  • cemiyetin ünlü siması  (03.10.17 15:46:07) 
siemens var. modelini bilmiyorum. kombi ne demek onu da bilmiyorum ama standart bir model. 10 yıldır bir defa arıza yaptı servis geldi onun dışında sorunsuz çalışıyor.


  • sir gawain  (03.10.17 16:09:30 ~ 16:10:01) 
Hitachi kullanıyoruz, alırken bayağı araştırıp almıştık. Gayet iyi bir performans sergileri şimdiye kadar.


  • peggy  (03.10.17 16:47:59) 
lg, 10 yil motor garantisi veriyor


  • kamyonsans  (03.10.17 16:50:05) 
hitachi en iyisi hocam.

4000 tl altına alınacak boschlar genellikle türkiye üretimi ve çin malı motor kullanan cihazlar olacak.
O yüzden düşük fiyat aralığında arçelik - beko. Motorları "Türk elektrik" her türlü çin malı motoru olan bosch ve siemensten iyidir. Hatta vestel ve alt markaları bile iyi. Çoğunun motoru avusturya yada italyan malı.
  • chaoslord  (04.10.17 15:41:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.