[]

Atatürk'ü putlaştırmadan sevin, severken put yapmayın

Yav sabah sabah dinci gazetelerdeki yazarlar Atatürk'ü putlaştırıyorlar diye yazılar yazmışlar, öte yandan arapçı insanlar sağda solda sayfalarca putunuz hayırlı olsun falan yazıyorlar, hatta dün gece ekşi sözlükte bi arapçı yazar Atatürk ü putlaştırdınız diye yazı yazmış;

Benim gıcık olduğum nokta şu; velev ki Atatürk'ü putlaştırdım, velev ki Atatürk'e taptım, sanane oç. Sen bana nasıl seveceğimi, nasıl sevmeyeceğimi öğretiyorsun ya.

Lan sanane sanane istediğim gibi severim taparım bu adamı. Senin doğrularında buluşmak zorunda mıyım?

Bunların amacı ne? Niye karışıyor bu herifler Atatürk'ü nasıl seveceğimize?

 
had bildirmeye calismak ve baskalarinin isine burnunu sokmak ata sporlarimizdan oldugu icin cok da sey yapmamak icin.


  • baldur2  (03.10.17 12:03:28) 
iş putlaştırma ise maşşallah kimse bunların eline su dökemez daha 15 yıllık adama götünün kılıyık, istesin kocamı boşar ona varırım diyenler kalkıp Atatürkü putlaştırmayın diyor ya, hakikaten trajik bir olay. bir de bunlar müslümanız diyorlar aynı zamanda. Ben öyle Atam Atam sen kalk ben yatam kafasında yada fazla dindar bir insanda değilimdir ama fikirlere saygı gösterilmesi yada gösterilmiyorsa bile bana lan git istersen hamam böceğine tap kafasında bir insanım. kimse kimsenin doğruları ile yaşamak zorunda değil bunu dikte ettiryorlarsa yada öyle bir çaba var ise götlerini kes tepkini koy ne şekilde olursa olsun tepki koymak çok önemli sonra azıtıyorlar işte böyle.


  • denklemci  (03.10.17 12:05:25) 
putlaştırmanın en alasını siz yapıyorsunuz, bunu 15 yıldır çok güzel görüyoruz deyince susuyorlar.

ben bıktım artık bu adamlara laf anlatmaya çalışmaktan. Nisandan beri ne doğru düzgün haber okuyorum, ne gündemi takip ediyorum. Ne haliniz varsa görün moduna geçtim.
  • fraise  (03.10.17 12:15:24) 
Ortaokulda bir lavuk gelmişti yanımıza. Okulda falan saygı duruşunda durmayın dedi. sanane amk dedik adam dondu kaldı.

Bu zihniyetteki öğretmenlerde mevcut okullarda asıl kötü olan o.
  • ketcapli dondurma  (03.10.17 12:20:23) 
Hickimse Ataturk'un mezarina gidip de "bana koca bulun" "zengin olmak istiyorum" gibi adaklarda bulunmaz. Mezar mezar gezip adak adayan kisiler Ataturk'e put diyorlar, kendilerine baksinlar. Ama zaten bunu anlayabilecek zekalari olsaydi Ataturk'u de severlerdi.


  • Traveller  (03.10.17 14:22:35) 
Kendilerinin anladığı şekil bu olduğu için biz de öyle yapıyoruz sanıyorlar. Haa yapan da varsa sanane amk ama bu biraz da atatürkten korkma şekilleri,
sevmeyin demek yemediği için bu putlastirma işini söyleyip duruyorlar işte.

  • pamuk helvalar cebe  (03.10.17 14:27:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.