[]

dolandırıcılar

Demin emniyet müdürü yıldıray aradı, annem teli bana verirken kesildi tel.

Lütfen bu konuda ayık olunuz, büyük ihtimalle suça karıştınız diyip para vb göndermemi isteyecektiler.

Bi bitmediler.

Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi hiç?

 
Ay gelmez mi? Annemi aradılar yanımda oğlum da vardı. Elinden telefonu zorla aldım kadın yollayacaktı bütün birikimini bunlara.

En son karşıdaki herif bana çok pis küfür etti ben de ona g.t dedim. İlk defa o gün oğlumun yanında küfür ettim. "ehühühheeüeühe annem g.t dediii, g.t dedii diyip durmuştu tüm gün. :)
  • old possum  (03.10.17 11:38:21) 
geldi. iş yeri sabit hattından aradılar. şirket olduğunu anlayınca kem küm edip kapattılar.


  • elorelia  (03.10.17 11:41:54) 
5 6 sene önce dolandırıcılar rahmetli babamı aramışlardı. ''hesabınızdan pkk'ya para gönderilmiş haberiniz var mı?'' demişler. Arkada telsiz sesi falan. Babamda var demiş adamlar kapatmış telefonu.

Dikkat edin ailenizi sürekli uyarın bir anlık boşluklarına gelmesinler. Arkadaşımın annesi bankadan para çekerken gişe memurunun dikkatini çekiyor falan o da öyle kurtulmuştu, haberlere falan çıkmıştı hatta.
  • ketcapli dondurma  (03.10.17 11:49:54) 
2-3 defa geldi.

ilkinde hebele hübele sağlık hizmetlerinden arıyoruz. geçen yıl telefonda yapmış olduğunuz vip sağlık hizmetinin ücretsiz kısmı sona erdi taahhütü bozarsanız 550 tl devam etmek isterseniz sadece 200 tl karşılığı devam edebilirsiniz. ses kayıtlarınız mevcut ama mahkeme kanalıyla alabilirsiniz felan dedi. 2 ya da 3 defa aradı namussuzlar. yemedim şükür. ama insan bi an "lan yaptım mı acaba böyle birşey " oluyor

diğerinde de xxx bankası bireysel müşteri hizmetlerinden arıyoruz. kredi kartınızda şüpheli işlem görünüyor rusya üzerinden bir oyun sitesinden işlem yapılmış bunu siz mi yaptınız dediler. hayır dedim. tamam hemen iptal edelim deyip kart bilgilerini almaya çalıştılar. yemedim şükür. çünkü geri zekalılar 500 tl limiti olan kart için 500 dolar çekilmiş dediler.

mümkün mertebe bankadan arıyorlar ise ve böyle önemli bir konu ise kapatın ben sizi arayım diyorum. dikkatli olmakta fayda var.
  • sutu seven kamyoncu  (03.10.17 19:49:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.