[]

Anneyle yurtdisi gezisi

Annemle yurtdisinda bi yere gitmek istiyorum, onerileriniz nedir? Cok uzak bir yer olmamali. Normalde benim yaptigim gibi sirt cantali hostellerde kalmali, sabahtan aksama yurumeli bir gezi olamaz tabi. Oyle uzun uzun yuruyemez. Tipik Turk annesiyle nereye gidilir?




 
prag
cok minnak, merkezde kalirsiniz, nispeten daha ucuz, cok fazla muze yok, tam boyle iki uc gun sakin sakin gezeyim, hem yurtdisina cikmis olayim hem cok yorulmayim sehri. fazla yurumeye gerek yok. biraz sogumus olur sadece siz gidene kadar.

  • kassiopeia  (02.10.17 19:34:42) 
Biz de iki arkadaş analarımızı götürücez, saraybosna’yı uygun gördük.


  • manuel mandalina  (02.10.17 20:07:34) 
vizesiz - belgrad
vizeli - budapeşte

  • mr.goodcat  (02.10.17 20:20:07) 
Ben annemi ilk yurtdışı gezimizde Saraybosnaya götürdüm. Her yerde sigara içildiği için çok şikayet etmedi. Orada hala restoranda, otelde vs sigara içiliyor, dolayısıyla anneniz sigara içmiyorsa bu önemli bir mutsuzluk faktörü olabilir. Ama yemekler, sokaklar falan çok farklı gelmedi, hoşuna gitti. Çok şok edici olmadı yani. Fakat hava hem çok soğuktu, hem de hava kirliliği nedeniyle (havalar soğuyunca herkes bulduğunu yakıyor, zaten hep sis var, şehir grileşiyor, uçaklar kalkamıyor) mahsur kaldık. Otobüsle Belgrad'a geçmek zorunda kaldık vs macera oldu kadıncağıza. Her şey yolunda giderse güzel bir gezi olabilir ama aksilik ihtimalleri de çok fazla.

Sonra Londra'ya gittik. Hep filmlerde vs gördüğü bir yer olduğu için memnun kaldı. Farklı biralar denedi, bir sürü fotoğraf çekti. Hoşuna gitti. Tavsiye ederim. Ama ingilizce bilmiyorsa, müzeler falan çok cazip gelmeyebilir tabii.
  • sopiro  (02.10.17 20:55:59) 
Balkanlaf.


  • medre  (02.10.17 21:05:52) 
Prag olmaz. Terezin, karlovy vary vs var oralar uzak araçla yol gitmek lazım zor olur. Oraları görmeden de dönülmemeli bana göre. Ben annemle romaya gittim ulaşım metro ağı ile çok kolay zaten küçük bir şehir tavsiye ederim.


  • powerpufgirl  (02.10.17 22:10:49) 
Balkanlar. Hem güzel hem nakışları meşhur, anneler sever :)


  • curukturpkokusu  (02.10.17 22:43:52) 
Anne avrupa gorsun derseniz net viyana.
Avrupa imgesi denince akla gelen her sey var. hem cok buyyk degil, hem yapilacak baya cok sey var. toplu ulasim cok gelismis vs.

  • kuehles blondes  (03.10.17 02:52:24) 
Paris'e gittik birlikte, gayet güzel gezdik eğlendik.


  • peggy  (31.05.18 11:24:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.