[]

Halka ve Olaylara Tercüman (3)

Merhaba sevgili Ceride-i Havadis okuyucuları.

Ne anlatıyor bu aq diyenler ve Serinin birinci ve ikinci filmini izlemek için Tıklayın :
1- eksiduyu.ru
2- eksiduyu.ru

Siz yokken neler oldu onu anlatacağım şimdi.

En son cuma günü ders geç bitti diye bişeyler yapamamıştık. Cumarteside başka birilerine sözü varmış. Cumartesi günü pazar için "yarın işin var mı ajanda na bak bakayım dedim. O da sen soruyorsan ajanda filan yalan dedi.

Pazar akşamı beni manzarası mükemmel bir yere davet etti gittim. Yine uzuuun uzuuun sohbet ettik güldük eğlendik.


! Ama şöyle bir sıkıntı oldu. Bu sefer eski sevgilisinden bahsetti kötü ayrılmışlar filan. Eski sevgiliden bahsetmesi hoşuma gitmedi.

Ayrıca Daha sonra başka bir mekana giderken yolda, birinin yazdan beri kendisinden hoşlandığını ama kafasının karışık olduğunu söyledi. Ne hissettiğini sordum. Olumlu yada olumsuz bir şey düşünmediğini söyledi. Bende konuyu kapattım.

!!!Yine gittiğimiz diğer mekanda duvarda kalemle yazılar yazılmıştı. O da kendi adını ve benim adımı yazdı dostluğun başlangıcı gibi bişey yazdı. Bu da kafamı karıştırdı.

Şimdi son durumlar böyle.

Kafam çok karışık yani acaba sadece arkadaşı/dostu muyum yoksa sevgili olma potansiyeli var mı ?

Ne dersiniz ?

 
Bu kız yakında sana nerdesin bro diye mesaj da atacak. Sen düşünmeye devam et.


  • dissendium  (02.10.17 15:50:05) 
Friendzone'a sokmussun kendini zorla. Ciktin ciktin hemen yoksa cok zor.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.10.17 16:37:44) 
kız seni yokluyor, bakalım kıskanacak mısın? ne tepki vereceksin diye. çünkü o kadar bariz işaretler vermiş ve sen o kadar donuk donuk bakmışsın ki başka çare bırakmamışsın.

madem seviyorsun beğeniyorsun, az hamle yap! aylardır duyuruya login olmayan ben bile dayanamadım yazdım. yether!

kıza da ayrı + puan, hala seninle uğraşıyor.
  • pokerface  (02.10.17 17:16:33) 
Kız doğrusunu yapıyor. Bi üzerine atlayıp gömlediğini yırtmadığı kaldı sen hala yok kıskandım gibi yok bilmemne.. dissendum+1.. bu kafayla gidersen zor senin işin.


  • lcha  (02.10.17 18:03:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.