[]

Yarış bisikleti

2018'de önce triatlon, sonra ironman koşma hedefim var. Koşu ve yüzme konusunda sıkıntım yok ama bisiklet konusunda sıkıntım var. Bisikletim yok. Gidip en az 2-3 bin lira bisiklete verecek durumum yok malesef, kendim yarışacağım için sponsor da bulamam. Liseden kalma Bianchi'mle şehir içinde performans sürüşleri yapıyorum ara ara ama lastikten dolayı rezalet oluyor, aynı eforu düzgün bisiklette harcasam çok daha verimli olacak. 2. ele yöneleyim desem onlar da cep yakıyor.

Spor için bisiklet kiralanıyor mu? Ya da 1000 lira civarında halledebilir miyiz işi? Herkes mi 3-4k para veriyor bisikletlere?

Özet: Triatlon koşacağım, bisiklete verecek çok param yok. Nasıl yapmalı?

Şehir: İstanbul

 
merhaba, bilgi amaçlı yazıyorum triatlon koşmak için kullanabileceğin en kötü bisikletin bayi fiyatı 9200 TL.

istanbul'da iseniz yarış koşabileceğiniz kalitede bisiklet kiralayan yerler bulabilirsiniz.
  • alm est  (02.10.17 14:30:24) 
1k ya güzel işini görecek bisiklet alırsın. Heleki bu dönemlerde daha rahat alırsın. İkinci el piyasayı bi kovala.


  • Nature Works  (02.10.17 14:30:41) 
spor için bisiklet kiralanıyor mu bilmiyorum.
yani şöyle, biz yeniköy' de sedona diye (bisiklet ile ilgileniyorsan bilebilirsin benim alakam yok) bir bisikletçiden kiralıyoruz. epey kurumsal ve aynı zamanda samimi gözüken bir yer. çeşit çeşit şeyler vardı, biz beyaz yakalı olarak sahil şeridi turlama yaptığımız için çok umrumuzda olmadı tabi. istiyorsan ara sor.

  • liriamer  (18.06.18 21:08:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.