[]

spor icin mat

alicam ama derya deniz masallah. 7 tl olani da var 200 olani da. neye gore secmeliyim? internetten alacagim icin oyle elleyerek secemiyorum maalesef. siz ne kullaniyorsunuz? onemliyse fitness pilates yoga yapilacak.




 
yanlış hatırlamıyorsam decathlon mağazalarında hangi matın ne amaçla kullanılacağı ile ilgili açıklama vardı reyonlarında. tabi yakınınızda decathlon varsa :)


  • teritori  (02.10.17 10:25:20) 
yoga için ince, pilates için biraz daha kalın almalısınız. ama tavisyem kalın olmasından yana

decathlonda şu model var daha önceden almıştım, tavsiye ederim. yoga, pilates, fitness hepsi için uygun. 1,5 cm kalınlığında. diz üzerindeki hareketlerde canınız yanmaz. yumuşak ve güzel.

www.decathlon.com.tr
  • givemesomesubstance  (02.10.17 11:17:42) 
evde yapıyorsan bir tık kalın olmasında fayda var.

givemesome +1
  • lcha  (02.10.17 11:31:16) 
Onemli bir sey degil o kadar da. Pazarlama politikalari geregi hep abartirlar.
Uygun fiyatli bir tane al gec.

  • stavro  (02.10.17 12:32:48) 
ben ilk başladığımda www.hepsiburada.com almıştım. ancak özellikle plank pozisyonunda mat çok yumuşak olduğu için esniyordu ve duruşumu bozuyordu. sonra @givesomesubstance nin linkini verdiği matı kullanmaya başladım, oldukça güzel ve kullanışlı geldi. aradaki fiyat farkını kesinlikle hak ediyor.


  • hypathia  (02.10.17 22:58:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.