[]

Doğu Karadeniz gezmece

Benim hayallerimden biri doğu karadenizi gezmek.Gerçekleştirmeme az kaldı, bayadıt araştırıyorum fakat bir kaç sorum var. Daha çok yaylalar ilgimi çekiyor. Turla gitmenin daha uygun olacağını düşünüyorum çünkü bir sürü yayla var ve çoğuna ulaşım baya zor. Şu an tekim ama ailemden katılanlar olabilir.

Tur şirketlerini araştırdım,aklıma Bukla tur,deneyimlerinden dolayı,yattı. Yalnız 7 günlük doğu karadeniz turuna 1800 tl fiyat vermişler.Tur programı baya dolu ama yine de direkt 1800 tl sadece bu tura vermek fazla görünüyor.Diğer gezi planlarımı tehlikeye sokar. Gidenlere sorum: Turla mı gittiniz? Kendi aracınızla rahat rahat mı gezdiniz?Ki turla gidilse de ekstra harcamalar mutlaka olacak.Bukla turdan başka önerebilceğiniz uygun fiyatlı ama baş ağrıtmayacak tur şirketi var mı?Biraz yol gösterirseniz sevinirim. Yayla havasını yaşamak,orda konaklamak, rahatça dolaşmak öncelikler arasında.


 
@üğpo

Cevap bu mu?Doğu karadenize milyon tane tur var.Ben de biliyorum olduğunu, yol-yordam ve tecrübe soruyorum.
  • maria puder  (01.10.17 22:42:55) 
sorunun dışında ama illaki yayla ve konaklama istiyorsan erikli yaylasını da öneririm.


  • binder dandet  (01.10.17 22:45:05) 
Çocukluğum gençliğim Karadeniz'de geçti. Heves ettim bu sene mini bir tur yapayım dedim. Yayla mayla bir şey kalmamış, metrekareye 2 metre beton 4 tane de arap turist düşüyor. Hevesinize yazık, ama yine de gideceğim diyorsanız hiç turlara bulaşmayın. Hem aşırı pahalı hem de alışverişe, yemeğe götürdükleri yerler hep turist kakalama üzerine kurulu. İmkanınız varsa kendi aracınızla ya da kiralık otomobil ile gezin derim.


  • koskoca kirpi  (01.10.17 23:32:45) 
Ben de ozel arabanla gitmeni oneririrm. Yanina ek kisi al maliyeti dusur. Tur sirketlerinde kafan rahat olur paran cok gider. Arabanla gidersen anlik tavsiyeye gore bi yere gidersiniz. Istediginiz yerde yersiniz.

Ayrica seneye yaz giderseniz daha iyi malum onumuz kis ve yagmur bol... Bisey anlamazsiniz.

Giderken yaz da olsa kis da olsa yagmurluk alin yoksa battal boy 1 adet cop poseti(sozde yagmurluk) 10tl idi
  • qobel  (02.10.17 02:24:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.