[]

Bira içince narkoz almış hastaya dönüyorum

Merhabalar.

Yaklaşık 1 yıldır dikkatimi çekiyor, ne zaman bira içsem (en light olanları dahil) içtikten en fazla 1 saat sonra yataklık oluyorum. Saatlerce uyumak zorunda kalıyorum korkunç bir baş ağrısı ve halsizlik, dikkat dağınıklığı, çarpıntı ve nefes alma zorluğu çekmeye başlıyorum, uyumama gibi bir şansım yok çünkü vücudumdaki tüm kaslar iş göremez hale geliyor gözlerim kapanıyor. Defalarca denedim üstelik neredeyse meyve suyu sayılabilecek light biralar da bile durum aynı. Var mıdır bu sorunumun bir açıklaması.


 
valla normal değil. allerjik bi durum gibi. bira, mayalı bir içki olduğu için olabilir. şarapta durum nedir? diğer içkilerde?


  • devcileyin,  (01.10.17 21:06:47) 
Gluten intoleransınız olabilir belki.


  • sopiro  (01.10.17 21:16:51) 
seker olabilir.


  • alperz  (01.10.17 21:29:48) 
@devcileyin, Şarap için durum farklı fazla içmiyorum şarap ama bira kesinlikle çok farklı tepki veriyor.


  • solo  (02.10.17 00:35:03) 
şeker +1


  • sen de git sen de unut  (02.10.17 00:44:56) 
Anladığım kadarıyla sonuç şeker'e çıkıyor peki bu konuda ne yapmam gerekiyor bunun bir tedavisi var mı? tedavi görmeli miyim?


  • solo  (02.10.17 17:14:09) 
ben de bahsimi glutenden kullanıyorum.

bi dahiliyeye anlatın şikayetinizi muhtemelen önce bi şeker yükleme yapar sonra gluten için de tetkikler yaparlar.
  • argent dawn  (02.10.17 17:27:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.