[]

Yavru kedi yikanir mi?

60-70 gunluk bir yavru, gecen kakasini yaptiktan sonra biraz bulanmis mi baska birsey mi ne bilmiyorum tam. Esasen ben kokusunu bile almiyorum ama annem ile kardesim kedinin koktugunu soyluyorlar. Kediyi yikayayim mi? Kokusu gider mi? Ev kedi kokuyor diyelim bu kokuyu giderebilir miyiz?




 
Birde gozunde capak gibi birsey var islak pamukla sildim ama biraz daha var. Veterinere mi gotureyim ne yapayim?


  • rahmi pinkfloydoglu  (30.09.17 11:48:09) 
Ilık çaya batırdığınız pamukla da silebilirsiniz.
Kedi kokmaz +1 kum kabını temizleyin, kakalı kısmı yıkayın bebe şampuanı ile. En fazla maması kokuyodur, kedi mamalarında ağır bi koku oluyo.
Kedinin kafasına su değmesin ama.
  • bir nick var benden iceri  (30.09.17 12:22:51) 
Saç kurutma makinesiyle kurutma:(( havluyla güzelce kuruladıktan sonra sıcak bi yerde kendi kendine kurusun


  • mezzosprite  (30.09.17 13:45:38) 
çamura deterjana o tarz bulaş şeylere düşmediği sürece kedi hiçbir zaman yıkanmaz.


  • aşksız prens  (30.09.17 13:56:27) 
yavru kedi yıkanmaz.


  • gebere jackson  (30.09.17 14:43:48) 
Kedi yıkanmaz, makinayla kurutulmaz. Nemli bezle yalnızca kirli yerini silebilirsin. Gözündeki çapak için ılık çaya batırdığın pamukla silip antibiyotikli damla (örn. gentagut) damlatabilirsin günde 3-4 kez. Veterinere götürürsen daha iyi tabi.


  • manuel mandalina  (30.09.17 14:46:15) 
Evet, hiç tecrübesi olmayan birine böyle öneriler verilip hayvan bi güzel strese de sokulabilir di mi? eleştiri gelince detaylar ve linkler vermenin manası yok, ayrıca o linki önce sen oku bakalım hangi koşullarda ve hangi malzemelerle oluyormuş; hayvan ne tepki veriyormuş o “yıkanır yea” diyip geçtiğin mevzuda. okuduktan sonra da öyle önüne gelene sallamamak üzere ilgili linki bizim element uydurduğumuzu söylediğin bölgene yerleştirmek istersin belki..

@rahmi, sen yıkama güzel kardeşim pls.
  • manuel mandalina  (01.10.17 04:28:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.