[]

Engelini Kaldırayım mı? Kaldırmayayım mı?

Geçen yıl gönül meselesi yaşadığım kişiyle ayrılınca o kişiyi facebooktan engellemişim, sanırım tamamen hayatımdan çıkartmak için yapmışım, az önce facebookumu kurcalarken fark ettim. şu an tamamen farklı dünyalardayız, olaylar unutuldu gitti. hayatımdan çıkmış gitmiş birinin bu şekilde de olsa yer kaplaması saçma geldi. ama şimdi engeli kaldırsam karşı taraf fark etse ne düşünür acaba? çocuk gibi bir engelliyor bir kaldırıyor salak mıdır nedir der mi? ya da yeniden iletişim kurmak istiyorum gibi bir işaret mi göndermiş olurum? saçmalıyor muyum?
siz hiç böyle bir durumla yaşadınız mı? yaşadıysanız ne yaptınız?



 
Kapatilan kapının anahtar deliğinden bakılmaz. Bırak kalsın öyle, napcan.


  • secrexv2  (29.09.17 14:08:24) 
bırak kalsın. aslında en başında engellemekle saçmalamışsın eğer kavga vs olmadıysa. bu durumda engeli geri açmak adamın stalklaması durumunda tüy dikmek gibi görünür karşı tarafta.


  • elorelia  (29.09.17 14:24:36) 
kaldırma öyle kalsın. kaldırdıkça kontrol edeceksin çünkü


  • gazozailacatmauzmani  (29.09.17 14:26:25) 
Bitmis gitmis madem ugrasma.


  • terra rossa mia  (29.09.17 14:31:02) 
sanki tam bitmiş gitmemiş gibi geldi bana.


  • burfak  (29.09.17 14:35:50) 
Der.


  • sen git ben geliyorum  (29.09.17 15:43:31) 
kurcalamaya gerek yok demek ki,kalsın madem öyle. cevaplar için teşekkürler.


  • bi entry okuyup cikacaktim  (29.09.17 15:45:08) 
"çocuk gibi bir engelliyor bir kaldırıyor salak mıdır nedir der mi? "
ben dedim bile :)

  • dafuq  (29.09.17 18:00:57) 
açarsan yarın burda bi duyuru görürüz "ayrıldıktan sonra beni engellemişti şimdi engelleri kaldırmış nedir bu?" diye ve cevap veririz "yol yapıyo, sana yürüyo" diye.


  • lcha  (29.09.17 19:44:11) 
kalsın.

yaşamadım çünkü biten bir şeyin ardından hiç karşı tarafı engellemedim.
  • freetakilir  (29.09.17 21:27:16) 
Kaldırma bence. Sen şimdi engelleyerek onun hayatında yer kapladığını düşünüyorsun ama öyle değil. Engelleyerek onu çöp kutusuna atıyorsun. Bitti yani öyle biri yok. Rahat ol yahu :)


  • top_secret  (30.09.17 13:04:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.