[]

sağlam cüzdan arayışı

deri cüzdan alacağım, 2 senede rengi atsın soyulsun istemiyorum. biraz bakındım, cengiz pakel ve matraş iyi diyorlar. cengiz pakel kullandım, derisi erimiş gibi oldu bir süre sonra, gözenekler kayboldu, kötü göründü. hepsinde oluyordur belki, bilemiyorum.

şunu beğendim mesela, 9 kartlı işime yarar.
www.matras.com

dik istiyorum, yan değil; çok büyük olmasın. model önermeseniz bile kullanıp memnun kaldığınız markaları söyleyebilirsiniz. mesela tommy, levi's falan görüyorum çok satılanlarda ama bu markaların asıl işi bu değil diye ne kadar güvensem bilemiyorum. bütçe en fazla 200, teşekkürler.

ya da illa deri olmasın mı? çok spor görünsün istemiyorum, o yüzden deri diye düşünüm, bir de kumaş cebe sok çıkar daha çabuk aşınır diye düşündüm.

 
sirkeci tramway yolubda guzel bi magaza var ben ordan aldim. cesit bol


  • mayeskuel  (29.09.17 11:08:29) 
kesinlikle tergan


  • bizansa karsi memleket takimi  (29.09.17 11:29:37) 
Matraş ya da cangurione.


  • yirmisantim  (29.09.17 11:49:37) 
15 senedir kullandığım aka bir cüzdanım var rengi vs. de atmadı şükür. tavsiye ederim.
akaderi.com.tr

  • fyodor fyodorovic  (29.09.17 12:33:33) 
2 ay önce bunu www.morhipo.com aldım. Beklediğimden daha iyi çıktı.


  • Son Müzakereci  (29.09.17 14:54:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.